~ O11 ~

1K 45 23
                                    

Harry Styles.

Enkele weken verstreken Louis en ik zagen elkaar in het geheim. Ik wist heel goed dat dit fout was en dat ik er een knoop doorheen moest hakken maar ik kon het niet. Liam leek gelukkiger dan ooit tot hij er ooit achter zou komen wat er achter zijn rug om gebeurd. We hadden vluggertjes gehad zo overal in dit huis en het maakte me misselijk om te weten dat ik en Liam dat hier ook zoveel hadden gehad. 

Ik moest Liam niet aan het lijntje houden maar zoals ik hem met die boxer heb gezien zal erger worden zodra hij de waarheid weet en ik kan hem dat niet aandoen. Zijn hart is te groot om te kwetsen maar mijn gedachtes nemen te veel de overhand. Liam was aan het werk en je kan al raden waar ik lig.. juist ja onder Louis op de bank. Zijn hoofd ligt op mijn borst en zijn ogen zijn gesloten. Kleine snurkjes komen eruit zijn mond.

We hadden alweer seks gehad en nu lag hij uitgeput op mijn borst te slapen. Zoals ik hem nu bekeek had ik hem nooit kunnen bekijken na de seks verdween hij of besloot hij me weer te slaan.Die tijd heb ik inmiddels achter me gelaten. Langzamerhand begon mijn slaap mijn lichaam over te nemen en zakte ik langzaam weg met de slapende Louis bovenop me. 

~

'One Last Timeeee' Met een schok kwam ik overeind toen ik mijn telefoon hoorde gaan. Louis zijn ogen bleven echter gesloten het kon haast wel dat die jongen in een coma lag zo diep sliep hij. Toen ik mijn telefoon eindelijk gevonden had nam ik op. ,,Harry Styles?'' Niet kijkende wie ik aan de lijn had wreef ik slaperig door mijn haar. ,,Harry waar ben je ?'' Mijn ogen schoot ik open toen ik de bezorgde stem van Liam hoorde. ,,Ik eh, Ben even bij een vriend.'' een leugen alweer... ,,Welke vriend? Dan kom ik je ophalen.''  ik voelde hoe de paniek mijn lichaam vulde. ,,Dat, Dat is niet nodig!'' ,,Weet je dat zeker?'' ,,Ja!'' 

,,Harry met wie ben je aan het bellen?'' Ik voelde hoe mijn kleur uit mijn gezicht trok toen ik een klap hoorde. ,,Shit, is het Liam?'' ik knikte wezenloos. ,,Liam?'' antwoord kreeg ik echter niet meer en ik was bang dat hij door had gehad waar ik mee bezig was. ,,Ik moet nu weg Louis!'' haastig duwde ik hem van me af om weer in mijn kleding te schieten. ,,Dus dit is het, Seks en je gaat?'' ik voelde hoe mijn lichaam zich verstarde bij zijn harde woorden. ,,Ik dacht dat jij hier mee akkoord ging?'' ,,Doe ik ook, maar je zal hem toch wel kwetsen dus je kan het beter zeggen.'' 

,,Dat kan wel zijn maar hij heeft nu vast door stomkop.'' Onschuldig gooide hij zijn handen in de lucht waarna ik diep zuchtte. ,,Ik sms nog.'' op antwoord wachtte ik al niet meer ik moest naar Liam toe. ik rende haastig het huis uit om vervolgens in mijn auto te stappen en naar Liam zijn huis te scheuren. 

Zodra ik er was stopte ik de sleutel in het sleutelgat en gooide de deur met een klap achter me dicht. ,,Liam?'' paniekerig liep ik de woonkamer in maar viel stil toen ik hem daar zag staan prutsen met de telefoon. ,,Harry! Sorry ik dacht dat je wat tegen me zei maar ik liet de telefoon vallen.'' Ik moest zijn woorden even laten bezinken tot ik in een beschamende lach schoot. ,,Godver, ik dacht echt dat er iets ernstigs met je was.'' 

,,Dat geeft niet, je bent nu wel weer thuis.'' Grijnzend liet Liam de telefoon voor wat het was om me ruw op zijn schoot te trekken. ,,Ik heb je gemist.'' Het liet mijn hart ondanks dat ik vreemdging sneller kloppen. In deze weken wist ik dat ik ook verliefd geworden was op Liam misschien daarom dat de keuze ontzettend moeilijk was. Voorlopig deed ik het zo hoe klote dat ook was. ,,Ik heb jou ook gemist Li.'' Het was deels een leugen maar deels niet. Glimlachend drukte hij een kusje op mijn lippen terwijl ik alleen maar kon kijken naar zijn ogen die vol liefde stonden.

Die van Louis keken nooit zo naar mij. Hij keek alleen naar me alsof hij me iedere minuut van de dag aan het uitkleden was met zijn ogen dus besloot ik van het moment te genieten en drukte mijn lippen op de zijne. Liam viel naar achter op de bank wat ons even liet grinniken voordat onze lippen weer tegen elkaar aan botste. 

Zijn armen vouwde hij om me heen terwijl ik naar adem happend even mijn hoofd op zijn borst plaatste. ,,Ik hou van knuffelen.'' ,,Weet ik Hazz, Weet ik.'' een kusje op mijn hoofd volgde terwijl ik mezelf alleen maar dichter tegen Liam aandrukte. Ik had dit nooit met Louis het was altijd seks en klaar. We deden nooit intiem zoals ik met Liam doe en hoewel ik hartstikke fout ziet genoot ik van beide momenten. 

Even sloot ik mijn ogen nog moe van deze inspannende dag. ,,Niet in slaap vallen he, ik moet nog heerlijk gaan koken.'' Liam lachtte even voordat hij aanstalten deed om op te staan alleen was ik hem een stap voor. Met mijn handen drukte ik hem terug in de bank ,,Niet gaan ik wil dichtbij blijven.'' Een awh geluidje verliet zijn mond waarna ik een kus op mijn mond gedrukt kreeg. 

,,Vandaag dan maar Pizza?'' Lachend knikte ik voorlopig was ik nog niet van plan hem te laten gaan. ,,We bellen zo wel ik wil niet dat je opstaat.'' zeurde ik zachtjes waarna Liam zuchtte of het nou van plezier was wist ik niet maar ik voelde me veilig bij hem en besloot mijn ogen even te sluiten. Helaas was dit al genoeg om mij in een diepe diepe slaap te trekken niet eens meer wetend dat we nog pizza zouden gaan eten. 

Liam was een thuishaven, Louis was een risico. Maar ik wilde het beide niet kwijt...

~

Oeioei das niet zo best met beide gaan... Wat zeggen jullie?

Team Lirry of Team Larry ?

All The Love N.


No Control/Over Again ~ Larry  StylinsonWhere stories live. Discover now