všichni známe

26 2 0
                                    

Svůj první polibek jsem měla tak před necelými dvomi lety. Bylo mi tenkrát 14 a já byla snad zamilovaná? Ale to jsem moc vepředu. Vezmu to úplně od začátku. Úplně od první pusy.

Všichni jsme snad zažili naší první pusinky. Ať už ve školce, v první třídě nebo až třeba v patnácti. Ti co nezažili se určité dočkají. Nebojte se, třeba to bude už zítra. Nikdy nevíš.

Moje první Pusa. No můžu vám říct ze mi bylo asi tak pět, když jsem ke svému překvapení já dala pusu klukovi. Byla jsem ve školce s mými nejlepšími kamarádky (Nikča a Sabča) s kterými se mimochodem bavím doteď.

Nikča si ve školce našla "lásku" a každý den se pusinkovali. Já jsem samozřejmě nesměla byt out, a tak jsem vzala prvního kluka, kterého jsem viděla a taky jsme si překvapivě dávali pusinky. Ještě aby ne, když jsme byli takový zamilovaný páreček.

K údivu všem nám to vydrželo 3 měsíce. Teda alespoň odhaduji. No a pak, po par pusinkách za skříněmi a ne-li ve skříních a par nachytání naší učitelkou, jsem se s nim přestala zničehonic úplně bavit. Byla jsem celkem drsná holka, když si na to vzpomenu. Prostě "už me to nebavíš. Nebyl jsi dost dobrý, tak.. Čau"

Od te doby jsme se nebavili. Aby toho nebylo malo,chodil se mnou 5 let do třídy. Pak odešel na Gympl. Ani se mu nedivim. Oba rodiče ma doktory. Myslím ze i zubaře dokonce.Prostě jde po stopách svých rodičů.

Ještě ted ho vydávám, když jdu ze školy ke kamarádce Kačce. Myslim, že už mě ani nepozná. Co se da dělat. Nějak to přežiju.

Všichni Moji ExKde žijí příběhy. Začni objevovat