End

1.4K 102 34
                                    

AND THE END.

×

"Tren 10 dakika içinde gelecek."

Kararlılık Harry'nin yüzünde belirdi, belki bugün Louis'yi göreceği gün olacaktı. İnanılmaz derecede erken geldiğinden emin olmuştu, hatta bunun sonucunda tren çarpmış gibi görünüyordu.

Kirli sarı saçları tamamen dağınıktı, gözlerinin altında koyu mor tabakalar vardı, ve güneş yüzüne çarptığında küçük sivilceler top gibo görünüyordu. Kusurları onu.....kusursu gösteriyordu.

İlk gömleğindeki kırışıklıkları düzeltmeye çalışırken burnunu kırışıktırdı, ütü yapmak için vakti yoktu. Zihninde küçük çocuğa nasıl ulaşacağını düşünürken midesi kasıldı ve yanakları kızardı. Her gün o sahneyi aklında canlandırmasına rağmen ona hâlâ ilk defaymış gibi hissettiriyordu. Kalp atışlarını dindirmek için bir an etrafına göz gezdirdi. Gergin halli kırmızı saçlı bir kadın fark etti, bir buket Lale tutarken birini heyecanla bekliyormuş gibi görünüyordu. Elbette Harry de çiçek değirmeni düşünmüştü ama her gün eve boş bir kalplw döndükten sonra, ölü bir çiçek koleksiyonu oluşturmayı başarmıştı. Trenin daha da yaklaştığını hissederken bakışları raylardaydı. Tren durmak üzereyken nefesini tuttu.

Titrek bir şekilde güldü, onca boş elle döndüğü güne rağmen tren geldiğinde hâlâ aynı hisleri hissediyordu. Tren geldikten sonra inen ilk kişiyi izledi, her bilinmeyen kişi inerken kendiyle beraber taşıdığı umudu ölüyordu.

Harry derin bir iç çekip trenden çıkan son kişiyi izledi. Kırmızı saçlı kadının kız arkadaşı görünen kişiyle buluşmasını izledi, ikiside kumral çocuğa sempatik bir gülümseme gönderdi.

Harry eve gitme zamanı olduğuna karar verdi, bir kereliğine Louis'yi bulamamayı sorun etmedi, hâlâ diğer insanların her şeyiyle sevdikleri özel kişilere ulaştığına dair deneyim yaşıyordu, ve bu Harry için yeterliydi.

"Afedersiniz, kumral bukle ama vücudunuzu bana döndürebilir misiniz, böylece size eski büyük sarılışımı verebilirim."

Harry rahatsızlıkla burnunu kırıştırdı, onu hakkında kullanılmış şaka yapan kaba insana döndü, ama sadece kahve saçlı çocukla karşılaştı.

"Louis." Diye fısıldadı Harry.

"Tek ve sadece." Louis Harry'yi sıcak bir sarılışın içine çekmek için yaklaşırken söyledi.

×

Bir hikayenin daha sonuna geldik.

Yeni hikayeye başlayacağım. Yine çeviri olacak. Okuyacak olanlar var mı?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 20, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Mommy's boyfriend♧|| larry Where stories live. Discover now