seize

1.8K 118 33
                                    

Uyarı : ×SMUT×

| ● |

Harry küçük çocuğun yatak odasına doğru yönlendirdi, arkasından kapıyı kilitledi.

" Sa-sarılacak mıyız? " Louis, Harry'nin tişörtünü çekiştirirken heyecanla sordu.

" Benzer ama bu çok daha iyi. " Küçük çocuğun yatağa yatmasını sağlarken hızlıca söyledi.

Louis'nin mavi gözleri Harry'ye heyecanla baktı, süprizin ne olduğunu bilmek istiyordu artık.

Harry küçük çocuğun cildinin üzerinde gezindi, titremelerin azalmasını sağladı ve uyarılmayı tam vücudunda hissetti. Harry dudaklarını boynuna çıkarıp Louis'nin solgun cildindeki tüm pürüzleri hisetti.

" Seni çok iyi hissettireceğim. " Harry Louis'nin köprücük kemiklerine küçük bir öpücük bıraktıktan sonra fısıldadı. Küçük çocuk Harry'nin elinin eteğinin altına doğru gitmesiyle küçük bir mırıldanma çıkardı. Harry'nin sert eli kalçasını sıktığında yüksek bir çığlık attı.

Harry'nin elleri hızlıca küçük çocuğun iç çamaşırına yöneldi, bir eli Louis'nin pürüzsüz beyaz bacaklarından aşağı inerken diğer eli küçüğün kalçasındaydı.

Harry, güzel solgun kediciği altında ihtiyaç dolu inlemeler çıkartırken şu ana hayran olup parmağında dantel çamaşırını sallarken sırıttı.

"Ba-babacık lütfen," Louis karşı koyamaz hâle gelince mırıldandı.

"Çok muhtaç." Parmaklarını Louis'nin dolgun dudaklarına götürürken Harry boğukça söyledi, diğer elini Louis'nin sert penisini açmak için eteğinin altına getirmesi için kullandı, küçük çocuk Kalçalarını kaldırıp biraz kısa sürtünmeler yapmak istedi.

"Sabırlı ol," Harry Louis'nin kalçasını aşağı itip küçük çocuğun başka bir ihtiyaç dolu inleme çıkarmasına neden olurken söyledi.

Sert elleri Louis'nin yumuşak Kalçalarını kavrayıp onları ayırdı böylece daha iyi erişimi olabilirdi. Harry küçük çocuğun deliğinin görüntüsüyle inledi. Harry muzipçe uyluklarını öpüp arkasında morluklar bıraktığına emin oldu, Harry dudağını alt dudağını ısırdı bildiği her şeyi nasıl uygulayacağını düşünüyordu. 'Çok ileri gidemezdi'

Elini küçük çocuğun penisine götürdü ve mastürbasyon yapmaya başladı. Louis'nin nefes nefese yüksek inlemelerini duyunca hızını arttırdı, Louis daha fazla zevk alamayacağınö düşünüyordu ki Harry bir parmağını yavaşça küçük sıkı çocuğun için sokmayı başardı.

Louis Harry'nin parmaklarıyla buluşmak için kalçasını kaldırırken bir inleme çıkardı, Harry ikinci parmağını eklerken mırıldandı. Harry küçük çocuğun altında hafiflemesini izledi inlemeleri odayı doldurduğu için tamamen mutluluk içindeydi.
Harry Louis'nin kalça kemiklerini emip çevresinde aşk morlukları bıraktı, parmaklarını Louis'nin deliğinde ileri ve geri hareketine ettiği. Küçük çocuk daha fazla dayanamayacağını düşündü ve Harry parmaklarını inanılmaz zevkin geleceği noktaya ittirdi.

Harry Louis'nin inlemeleri ve nefes kesilmeleri artarken sırıttı. Harry küçük çocuğun etrafında sıkılaştığını hissetti. Küçük çocuğun ürpermesiyle altındaki inanılmaz manzarayı izledi, küçük eli sıkıca çarşafları kavradı ve artak zevkle beraber parmakları kıvrıldı.

Saniyeler içinde küçük çocuk örtülerin ve karnının üstüne boşaldığında gözleri sımsıkı kapalıydı ve avucunda topladığı örtüleri bıraktı, Harry Louis'nin nefesini verip yavaşça mavi gözlerinin kendi yeşil gözleriyle buluşması anına hayran oldu.

"İyi çocuk." Harry odadan çıkmadan önce Louis'nin Alnını öptü, küçük çocuğu tavana bakıp anları kafasında canlandırırken bıraktı, nasıl da iyi hissettirdiğinin etkisinde çıkamıyordu.

Mommy's boyfriend♧|| larry Where stories live. Discover now