1

20.1K 326 275
                                    

YiFan şu ana kadar adım adım kurduğu şöhretinin yok oluşunu televizyonda izlerken neden bunu dediğini bilmiyordu,gökyüzünde ki Tanrı ona bunu layık görmüştü.

Işık dolu tavana bakarken ellerini başının arkasına yasladı ve derin bir nefes aldı,elbette o videoyu izlemişti. Weibo da ki "seksi" etiketine tıklayınca önüne video geldiyse ve izledikten sonra sertleşip rezil olmuşsa bu onun suçu değildi ki,bu yine Taonun suçuydu.

Tavanda onun en son canlı gördüğü siyah saçlarının ve gülümseyişinin canlanmasından sonra başını iki yana sallayıp gözlerini kapattı,Şangaydan beri çok zaman geçmişti...yalnız geçen 2 yılı telafi edemeyecek kadar kısa bir an görmüştü onu.

Ve lanet gururuna yediremediği için attığı mesajlara geri dönmeyip Şangaydan sonra da videolarla yetinmişti,eğer onu umursayıp cevap verseydi,bir ara buluşsalardı,sadece eliyle yetinmezdi ve bu durum oluşmazdı.

Başında hissettiği kısa süreli acıyla inildedi ve doğrulup alnını ovaladı.

"Sen ne yaptın YiFan?!"

Kevin yüksek sesle bağırdığında iç çekti,o da ne yaptığını bilmiyordu ki,bir anda nasıl bu kadar saçma bir şey yapmıştı.

"Bunu nasıl halledeceğim?"

"Taoyla sevgili olun,medya için veya gerçekten bu size kalmış."

"Hayatta olmaz."

"Sevgili olursanız insanlar seni sapık olarak görmez ayrıca şu Orlanda olatindan sonra herkes LGBT destekliyor,çok olumsuz yorumlar almazsınız,tabi iyi bir reklam yaparsanız."

YiFan Taonun bunu kabul etmeyeceğini biliyordu,o herkesin önünde Sina röportajında özür dilediğinde bile öbür hiç düşünmemişti, şimdi Tao onun için kendini riske atmazdı .

"Teklif göndersek bile-"

"Şirket çoktan gönderdi."

"NE?!O YAŞLI CIRKIN JACKIE-"

"Chan."duyduğu tok sesle yutkundu ve ayağa kalkıp saygıyla eğildi.

"Efendim sadece şaka yapıyordum."

"YiFan sen bir hata yaptın ve seçim şansın yok."

Genç olan bogukça inildedi ve koltuğa atlayıp dekoratif yastığı ağzına bastırarak bağırdı,bütün gençliği kayıp gidiyordu.
Çünkü bu bunak ceo, ne zaman YiFanın yanında olsa Taoyu övüyor, ZiTaoyla tekrar görüşmesini tembihliyordu.

Yüzde yüz emindi ki bu adam ikisini evlendirmeden işin peşini bırakmayacaktı.

"Bay Chan THE kabul etti."

YiFan ağzını yastıktan çekti, o lanet şirket Tao istemeden hiç bir şey yapmazdı ,yani ZiTao bu riski almıştı öyle mi?

"Taoyu buraya getiriyorlar."

Bay Chan kırışıklık dolu bir gülümseme gösterdiğinde, YiFan ellerini birbitine sürtüp olabilecekleri tahmin etmeye çalışıyordu.

Muhtemelen Baekhyun ve Kai gibi şeyler yapıp bu ilişki açıklanacaktı,ah hayır ZiTaonun elini mi tutacaktı?Çift tişörtü giyip arabada opusmeleri falan mı gerekiyordu?

Gruba onun abisi olarak girmişti ve hain olarak kalmalıydı onun gözünde.

Bu ilişki ikisini de üzecek bir şeydi ve ZiTao hala oyun oynadıklarını sanıyor olmalıydı,küçük bir çocuk gibi risk almıştı.

"Bugün beraber otele gidin,camın önünde sevgililerin yapacağı şeyleri yapın ve sabah onu işine bırak."

"Sevgililerin yapacağı şeyleri? Bunu yaparsak evlenmemiz gerekir."

Masturbation-taoris 🔚Where stories live. Discover now