Hoofdstuk 2

5 1 1
                                    

-Niall

Ik duwde de deuren van de aula open en zoals gewoonlijk werd het meteen stil. Ughh.. Soms is het irritant om "ge aanbeden" te worden. Nu ik in One Direction zit zijn veel dingen verbeterd maar sommige dus ook niet. Ik keek rond of ik de nieuwe 1e jaars zag. Mijn ogen vielen op twee meisjes die bij onze tafels zaten. "Wat doen die bitches aan onze tafel?" Kate kauwde op haar kauwgum terwijl ze dat zei. "Weet ik veel,maar ik regel het wel." Ik grijnsde terwijl ik dat zei maar ik wist niet waarom. "Niall je gaat toch niet zeggen dat je wat die 1e jaars voelt?" Kate keek mij sletterig aan. In ieder geval meer voor hen dan voor jou dacht ik. Niall, Jezus wat ben je echt aan het doen! Ik besloot om erheen te gaan. "Hey!" Terwijl ik dat zei keken ze mij aan alsof ik uit de hemel kwam. Ik Rolde met mijn ogen. "Zo speciaal ben ik ook weer niet hoor!" Zei ik lachend. Het meisje met de bruine haren en bruine ogen keek versuft weg. Terwijl de ander mij nieuwschierig maar voorzichtig bestudeerde. "Uhmmm... Eigenlijk is dit onze tafel ik ik wees met mijn ogen naar de groep achter mij. Ik probeerde te blijven glimlachen.
O, sorry wij gaan wel! Het ene meisje trok haar vriendin mee maar die bleef staan. "Maar jullie mogen nu wel blijven." Wat! Blijven Wat denk ik wel niet! Kate en Milan dachten hetzelfde want Kate stapte bitchy naar Voren en Milan pakte mijn schouders. "Gast wat denk jij? Het zijn 1e jaars!" Milan keek mij boos aan. "Sorry hoor voor een keer is het toch niet zo erg?" Oké wat jij wilt!" Kate kwam klef tegen mij aan staan maar ik duwde haar weg. " uhmm mogen wij nu blijven of niet?" Het meisje keek me vragend aan. "Ja tuurlijk mag dat!" Milan kwam naar voren en klopte op haar schouders. "Ik heet Milan wat is jou naam schoonheid?" Hij grijnsde terwijl hij dat ze. Iets in mij werd jaloers. "Ik heet Jenna en dit is mijn vriendin Bonnie.." Ze bloosde.  Jenna en Bonnie dus... En Nu is het mijn beurt dacht ik. "Ik ben Niall mooie namen hebben jullie." Mooie namen? Seriously Niall? Ze lachte. Ik kreeg het er warm van. Iets in mij voelde aantrekkingskracht bij haar. Misschien was zij het wel. Misschien is dit een echte lievde. "Wtf man, wat ben ik allemaal aan het denken? Nee dit meisje het kan toch niet?

-Jenna

Ja het is dus die Niall. Ik werd best verlegen van hem. Maar het is vast weer zo'n verwende populaire badboy. Bonnie stond naast me nog steeds te staren. Niall kwam naast me zitten. Een meisje kwam klef tegen hem aan staan maar hij duwde haar weg. Ze keek mij bitchy aan. Bonnie was ondertussen aan het praten met Milan. Ik lachte, altijd Bonnie de jongens jager. Niall zat me aan te staren. Het voelt bijna of hij écht iets voor me voelt. Maar waarom zou zo'n bekend iemand met mij willen? Ik verbeeld het me maar. Ik keek naar de mensen blijkbaar de vrienden van Niall en ondertussen nam ik een hap van mijn sandwich. Dat ene sletterige meisje zat er bij ze had stijl blond haar met blauwe ogen en te blote kleding aan. En nog een paar ander van die Barbie poppen. Die jongen, Milan had donkerblond, bruin haar met bruine ogen. En vanuit mijn oog hoeken keek ik naar Niall hij had dus blond haar en zee blauwe ogen en een scheve glimlach. schattig dacht ik. Ik keek naar de klok. Shit onze les begint zo al! Biologie als ik me niet vergis. Ik wenkte Bonnie dat onze les zo begon. "Hey! Waar gaan jullie heen?" Milan keek verbaasd. "Onze les begint zo al!" O, he Niall volgens mij zitten die chiks bij jou in de klas!" Ik zag Bonnie blozen. Ze voelde duidelijk wat voor Milan. Niall keek op. "Echt?! Nou leuk maar waarom zo'n haast?" Nou omdat de les over 50sec begint." zei ik haastig. Hij glimlachte weer met die betoverde lach. "Geen haast, kom ik breng jullie wel ik moet er toch naartoe." Hij stond op en de Barbie poppen keken hem verleidelijk na maar Niall negeerde dat. "Mag ik?" Niall stak als een gantleman zijn arm uit. Het was duidelijk een grapje. Ik duwde hem zachtjes weg. We moesten allebei lachen. Ik probeerde niet te blozen maar ik kon voelen dat ik helemaal gloeide. "Kom laten we gaan." Niall bracht ons naar het lokaal. Onderweg was het stil. Bonnie wenkte naar Niall die voor ons liep en maakte een hartje met haar handen. Ik lachte en duwde haar zacht. "Ladies we zijn er!" We liepen de volle klas in en de meester keek ons aan. "Beetje laat mr. Horan?" Sorry." Niall keek alsof het hem niks kon schelen." En jullie twee daar?" O, die horen bij mij." Niall sprak tegen de meester alsof die een leerling was. "O, dan is het goed." Schijnbaar had Niall veel macht. Eigenlijk logisch. We gingen achterin de klas zitten Niall ging naast mij zitten en ik haalde mijn schouders op naar Bonnie. Ik maakte met mijn lippen het gebaar "Sorry." Niall zat uitgezakt op zijn stoel het zag er schattig uit. In mezelf lachte ik. Tuurlijk gaat hij me nooit leuk vinden.
===============================
Hey! Weer een hoofdstuk misschien nog steeds een beetje kort.... Maar hopelijk vonden jullie het leuk. Ik zal nog wel foto's van Kate en Milan laten zien:

Kate

Milan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Milan

(Dan met bruine ogen)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Dan met bruine ogen)

Dit zijn ze! Wat vinden jullie ervan? Vergeet niet te stemmen en een reactie achter te laten! Xx Nova

I fell in love with both Where stories live. Discover now