Hoofdstuk 1

5 1 1
                                    

-Jenna

Voorzichtig pakte ik alle kostbare dingen uit de kartonnen dozen. "Jenna!" Het komt niet uit de hemel hoor!" Bonnie lachte en keek naar hoe ik héél voorzichtig mijn dozen aan het uitpakken was terwijl zij het allemaal op haar bed kwakte en het op de goede plaatsen in de kasten zette. "Sorry bonn, je hebt gelijk het voelt gewoon zo raar om in Londen te zijn! Zo ver weg van thuis Amerika..." Ik glimlachte en ging verder (minder voorzichtig) met mijn dozen uitpakken. "Ping!" Ik pakte mijn telefoon uit mijn broekzak.
Bericht van Justinbiebsss
Ik lachte om de naam die ik hem gegeven had.
Jb =Justin J= Jenna (ik)
JB: hey! Hebben jullie goede kamers? Vind het zo jammer dat ik niet mee kan:-(
J: ach... Je moet goed werken aan je album. Alles goed daaro?
JB: ja, best heb alleen niet zo'n goede inspiratie...
J: o.... Nou uhmmm..
JB: nou, ik moet gaan srry bye mis you!
J: bye Jus!

"En wie was het? Justin?" Bonnie legde een boek in de kast en keek mij vragend aan. "Ja." Zo jij klinkt lekker enthousiast!" Bonnie ging op bed zitten wachtend tot ik zou vertellen. Ik zuchtte. "Weet je Bonn, hij heeft het druk en ik ben hier op kamers zonder hem en dat voelt niet goed, net zoals onze band die is ook al aan het verslappen..." Bonnie keek me boos aan. "Jenn! Zo mag je echt niet denken, hij heeft het misschien druk maar zijn leven is ook niet makkelijk om zo beroemd te zijn?! En misschien komt hij je nog opzoeken weet je nog?" Haar gezicht veranderde van boos naar een lieve beste vriendinnen glimlach. "Je hebt gelijk Bonnie, misschien komt hij nog en ik ben misschien óók wel een beetje jaloers op zijn luxe leventje." We keken elkaar glimlachend aan. "Oké ongemakkelijk..." Ik lachte en gaf Bonnie een knuffel. "Jenn laten we eens een kijkje nemen in onze nieuwe wereld!" Lachend liepen we de deur uit en liet een blik in onze kamer achter. Het word een heel nieuw begin goed óf slecht.

"Pfff Jezus wat vermoeien al die lokalen!" Whaha ja en jij Jenna, struggle met de plattegrond!" We gingen helemaal stuk en iedereen keek ons raar aan in de kantine. "Ongemakkelijk." Fluisterde Bonnie in mijn oor. Bijna ging ik weer stuk maar ik hield me in. (Ja en nu dat moment waarop de populaire mensen van de school de aula binnenlopen, je kent het wel😉😑). De deuren van de aula klapte open een een paar jongens en meisjes liepen naar binnen. "De populaire dudes zeker." Zei ik tegen Bonnie.
Er zaten van die Barbie poppen bij en gewoon dé mooie meisjes you know. Ja en de voetbal hunks altijd hetzelfde verhaal. Mijn oog viel op een jongen met blond haar en helder blauwen ogen. Blijkbaar zag Bonnie hetzelfde "Is dat Niall Horan? Dé Niall Horan?"
============================================
Hey! Ja I know beetje kort hoofdstukje maar ik ga mijn best doen! En ja, ik weet het echt een schijt hoofdstuk maar ik werk eraan. Wat vonden jullie ervan? Hopelijk kan het ermee door😬. Xxx Nova!

I fell in love with both Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum