FOUR☁SACRIFICE

269 12 8
                                    

♪Ready for a showdown
And we're face to face
I think I'll rearrange it
Put you in the place
You don't get the best of me
Check it, you're afraid of me

I'm stuck in your head
I'm back, back from the dead
Got you running and scared
I'm fearless
I'm calling you out
I'm taking you down
Don't you come around
I'm fearless

♪ Olivia Holt-Fearless  ♪

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alec deschide ochii gemand,  isi ridica partea superioara a corpului apoi se sprijina incet de pamant. 

- Alec! Esti bine, de ce esti aici? Baiatul isi intoarce capul in dreapta, Elena statea langa corpul inconstient al Matusii Jenna. Se taraste pana la fete apoi o ia in brate pe dublura. Isi aseaza capul pe umarul ei, se joaca incet cu varfurile brunete de par ale fetei incercand sa o linisteasca.

- Oh, capul meu.Ce se intampla cu mine? Jenna geme de durere incercand sa isi aminteasca ce sa intamplat.

- Iti amintesti ce sa intamplat? Alec intreaba apoi o aduce pe dublura langa el. Se uita atent la matusa lui, ceva pare diferit la ea, nu poate explica ce , insa instinctul lui nu s-a inselat niciodata.

-Tu mai sunat erai asa speriata, trebuia sa realizez ca nu erai tu, cand am iesit din casa cineva m-a apucat, un vampir. Jenna expilca, se uita la cei doi adolescenti apoi zambeste trist, cei doi ii amintesc de relatia stransa pe care o avea cu sora ei , Miranda, care o proteja mereu, exact cum o protejeaza Alec pe Elena.

- Klaus, era Klaus. Sopteste Alec, se uita la Elena subtil, apoi isi intoarce privirea spre matusa lui.

- M-a facut sa ii beau sangele. Si nu.... Nu imi amintesc ce s-a mai intamplat. Unde suntem? Ce s-a intamplat? Temerile baiatului s-au adeverit, matusa lui, una din putinele rude ramase in viata se afla in tranzitie, matusa lui va fi un vampir, si Alec nu stie cat de mult timp mai are matusa lui. 

In timp ce Elena o calmeaza pe Jenna , baiatul se uita in jur, de ce l-ar aduce Klaus aici? Ce legatura are el cu toate astea?

- Suntem la cariera. El ne-a adus aici. Elena o apuca de maini pe matusa ei. Se uita la Alec apoi se concentreaza pe Jenna.

- De ce nu-mi amintesc nimic? Intreaba femeia blonda, incercand sa rezolve misterul aflat in mintea ei.

- Jenna, iti amintesti... Cand ti-am spus cum devine cineva vampir? Alec intreaba , ochii lui albastri lacrimeaza, strange din dinti apoi se uita la matusa lui. 

Jenna Sommers inghite in sec, este pentru prima data cand il vede pe nepotul ei in starea asta, Alec a fost de mic copil un razboinic, nu a aratat ce simte, nu a plans niciodata, insa privind in ochii lui Jenna descopere mii de sentimente, vina, tristete, compasiune. Imaginea din fata ei arata un baiat distrus, un baiat care a fost fortat sa se maturizeze prea repede.

 Imaginea din fata ei arata un baiat distrus, un baiat care a fost fortat sa se maturizeze prea repede

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mine ☁ Klaus MikaelsonWhere stories live. Discover now