PROLOGUE☁MINE

945 23 1
                                    

I look and stare so deep in your eyes,
I touch on you more and more every time,
When you leave I'm begging you not to go,
Call your name two or three times in a row,
Such a funny thing for me to try to explain,
How I'm feeling and my pride is the one to blame yeah.
'Cuz I know I don't understand,
Just how your love can do what no one else can.

Got me looking so crazy right now, your love's
Got me looking so crazy right now,
Got me looking so crazy right now, your touch
Got me looking so crazy right now
Got me hoping you'll page me right now, your kiss
Got me hoping you'll save me right now
Looking so crazy in love's,
Got me looking, got me looking so crazy in love.
  

Sofia Karlberg - Crazy in Love

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Telefonul sună alert, tonul apelului îl trezește pe Alec rapid, întinde mana apucand telefonul de pe noptiera din dreapta patului său. Își deschide ochii obosit apoi răspunde.

- Da? Mormăie adormit în pernă vânătorul de umbre.

- Alec? Sunt eu Elena. Am, o mare problemă. Am nevoie de ajutorul tău. Se aude în Iphone-ul băiatului. Vocea aparținea Elenei Gilbert, verișoara băiatului, vocea ei era una speriată, una plină de panică și disperare. În alte cazuri Alec ar fi închis telefonul, însă acum este vorba de verișoara lui.

- Ajung imediat în Mystic Falls. Închide telefonul , își apucă geanta deja împachetată. Își apucă bagheta subțire. 

În cameră intră Isabelle Fray, o vânătoare de umbre extraordinară, cu o tehnica rapidă, prietena cea mai bună a lui Alec. Ridică din sprâncene amuzată si chicotește ușor.

- Unde pleci? Întreabă curioasă adolescenta, își dă părul pe spate apoi își încrucișează mâinile la piept. Își înclină capul spre dreapta rânjind amuzată.

- În Mystic Falls, verișoara mea are nevoie de mine. Răspunde scurt Alec care își ridică mâneca de la mâna dreaptă , se gândește rapid , începe să deseneze runa pentru viteza inumană.

 Răspunde scurt Alec care își ridică mâneca de la mâna dreaptă , se gândește rapid , începe să deseneze runa pentru viteza inumană

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

- Și de ce te duci? Mârâie nervoasă bruneta. Se încruntă spre băiat încercând parcă să ardă runa de pe pielea sa.

- Isa, Elena este familie. Și familia vine mai presus de toate. Răspunde calm băiatul rânjind spre brunetă.

- Îmi vei lipsi Alec. O lacrimă i se scurge fetei pe obraz. Își scutură capul apoi îl îmbrățișează pe băiat.

Băiatul își ia geanta si fuge pe ușă. Viteza lui fiind una inumană.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

  Avem un trailer. Nu va suparati pe mine, stiu ca nu este prea reusit. Cred ca v-ati dat seama ca eu l-am facut, daca va place sau nu lasati-mi un comentariu. Love you all.  

In cartea mea sunt actorii. Oameni adevaratii, aceasta nu este o carte bazata pe animatie.Acestea sunt informatii pentru a clarifica neintelegerile la adresa povestii.

Va pup dragii mei fanii, daca aveti un comentariu nu exitati sa il scrieti, pe privat sau aici, un follow pentru mine daca nu aveti ce faceti si credetii ca merit si eu unul, un vot daca va place, va pup si sper ca voi posta curand.

P.S: Anumite cuvinte/expresii le voi scrie în Engleza deoarece, părerea mea, sună mai bine, și nu voi fii nevoită să scriu cuvinte urâte, sper să mă înțelegeți și să nu vă supărați. Vă mulțumesc pentru înțelegere. 

Mine ☁ Klaus MikaelsonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum