THREE☁KLAUS

274 11 0
                                    

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

Most relationships seem so transitory
They're all good but not the permanent one

♪Natasha Bedingfield - Soulmate♪

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Noaptea asta este luna plina. Presupun ca  Niklaus este pregetit pentru a rupe blestemul.  Alec intra in sufrageria Conacului Salvatore, armele sale fiind pregatite pentru orice confruntare.

- Alec spune ca blestemul Soarelui si al Lunii este fals? Ca este un blestem asupra lui Klaus. Intreaba Stefan vazand ca adolescentul a intrat in camera.

- Klaus este un vampir care provine dintr-o linie de varcolacii. Blestemul a tinut partea lui de varcolac ascunsa. Dar daca il rupe.. va deveni un hibrid adevarat. Explica Originalul situatia zambind la adolescentul pregatit pentru a lupta pentru familia lui.

- Atunci de ce l-am lasa sa rupa blestemul? Putem sa il omoram astazi. Cu Bonnie. Intra Damon Salvatore in camera, se arunca pe canapea langa Vanator zambind spre el.

- Damon... Incearca fratele sau sa il linisteasca.

- Nu , Bonnie nu poate folosi atata putere pentru ca ar muri. Se incrunta Alec spre vampirul cu ochii albastri.

- Ii voi scrie un elogiu ( laudă deosebită adusă cuiva) minunat. Raspunde el sarcastic.

- Nu e o optiune, Damon. Se alatura dublura bruneta in discutia celor doi barbati.

- Cum putem rupe blestemul? Se intoarce Stefan la discutie sperand ca le poate distrage atentia celor trei.

- Ritualul in sine este foarte simplu. Ingredientele , daca le supunem asa, sunt cele pe care le stiti. Originalul se duce spre biblioteca mare din sufragerie.

- Piatra lunii.

- O vrajitoare va canaliza puterea din Luna plina pentru a rupe vraja legata de piatra. Dupa, Klaus fiind atat vampir cat si varcolac, va sacrifica unul pentru fiecare. Explica procesul ritualului, Originalul.

- Si eu ce legatura am cu asta? Intreaba Elena incercand sa potriveasca explicatile aflate in ultimele doua zile.

- Ultima parte a ritualului, Klaus trebuie sa  bea sangele  dublurii. Pana cand mori. Barbatul ia cartea  din biblioteca.

- Si acolo intervii tu.... Spera Vanatorul de Umbre.

- Asta este un elixir dobandit de la o vrajitoare acum 500 de ani pentru Katerina. Are proprietati mistice de resuscitare. Sticluta din mainile Originaluli este una veche, in ea fiind un lichid transparent asemanator apei.

- Deci voi fi moarta? Inghite bruneta in sec ezitand decizia facuta.

- Si apoi nu vei mai fi. O asigura barbatul vazand ezitarea ei.

- Asta este planul nostru? Un elixir magic vrajitoresc care nu are data de expirare? Vrei sa fi readusa la viata, ce spui de inelul lui John? Alec se uita la Damon iritat, oricat de amuzant poate fi vampirul , incepe sa il calce pe nervi, si un Alec furios insamna numai haos.

-  Inelul functioneaza doar la oameni. Dublurile sunt aparitii supranaturale , inelul nu va functiona. Se ridica verisorul dublurii in picioare mergand spre vampirul cu ochii albastrii.

 Se ridica verisorul dublurii in picioare mergand spre vampirul cu ochii albastrii

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.
Mine ☁ Klaus MikaelsonTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon