Bölüm 63 = Senin için Ölürüm ben be.

6.1K 247 14
                                    

Berk boğazını sessizce temizledi. "Hadi ama dostum köpekliğin sırası değil" dedi küstahça.

''Bence küstahlığın sırası değil ya neyse'' diye fısıldadım kendimce. Ben her türlü erkeğimin arkasındayım yinede.

Adam elini kulağına götürdü ve kulağında ki ufak şeye bastırıp dikkatlice dinledi. Bir müddet daha biz Berkle olduğumuz yerde bekledik. Murat ile Poyraz neredeydiler acaba, bizim burada bu durumda olduğumuzdan haberdarmıydılar. Kim bilir... Belkide aşağıya onları da rehin almışlardı tıpkı biz gibi. Yoksa buda mı Murat'ın planıydı.. Of, beynim bir milyon oldu resmen.

Adam silahını indirdi ve hemen yanında ki adama "Ateş serbest" dediği an odanın içinde bir silah patladı.

Hemen ardından bir silah sesi daha yankılandı kulaklarımda ve aynı anda Berkin hafiften geri teptiğini fark ettim. İkinci kurşun Berk'in silahından çıkmıştı anlaşılan.

Emir veren adam hemen öne atıldı ve Berkin eline ani bir tekme atarak silahının düşmesine sebep oldu. Ben daha ne olduğunu bile anlamadan Berk olduğu yerde sekerek silaha doğru hamle yaptı. Onun silahına doğru gittiğini görünce bende eteğimi kaldırıp iki iç çamaşırımın arasına sıkıştırdığım silahımı hemen çıkarttım ve Berke doğru bakındım.

Berk yerde paralel uzanarak oda kendisine silah doğrultan adama doğru doğrultuyordu silahını. Fazla ses çıkartmamaya gayret ederek bende silahımı Berkin üstüne çıkıp ona silah doğrultan adamın başına tuttum ve hafiften ona değdirerek "İndir silahını yoksa sıkarım" dedim. 

"Hiç silah eğitimin olmadığı hakkında bilgi sahibiyim" demesine rağmen vücudu oldukça kasılmıştı, bunu hissede biliyordum. Yerde bir miktar kan lekesi görünce eğilerek Berke baktım ve sol bacağının kanadığını gördüm.

Silahıma baktım ve kilidinin bile daha açık olmadığını fark edince iki elimle sıkıca kavradım ve baş parmaklarımla kilidi açtığım gibi 'klik' sesi yankılandı banyonun içinde. "Sana silahını indir dedim yoksa ben seni indireceğim." Umarım sesim kendimden son derece emin çıkmıştır çünkü şuan aşırı derecede korkuyordum.

"Babanızın emir'i altında buradayım efendim ve Berk beyin infazı emredildi" dediği an odanın içinde bir silah daha patladı ve arkaya doğru sendeleyerek üstüme devrildi. 

Adam çok ağırdı ve üstüme ani bir yük binince gücümü toplayamadım ve adımlarım yavaş yavaş geriye gidip birden tökezledim. Önce elimdeki silahı düşürdüm ve geriye doğru düştüm. Başımı banyo fayansına çarptığım an bilincimi yitireceğimi sandım bir an. Tam o sırada adamda benim üstüme devrildi. Başımda ki ağrı birden iki katına çıktı ve elimde olmadan inledim.

Bir ara banyonun içi sanki kararıyormuş gibi göründü gözüme. Üstümde ki ağırlık sanki kayboluyormuş gibi hissettim ve gözlerimi bir kaç kez kırpıştırdım ve etrafıma bakınmaya başladım fakat karartıdan başka bir şey göremiyordum. Evet harbiden çok pis düşmüştüm ve beynim resmen zonkluyordu.

"Azra..."

Kulaklarımda Berkin bana çaresizce seslenişi yankılandı. Gözlerimi bir kaç kere daha açıp kapatmaya çalıştım fakat bir türlü olmuyordu, her tarafı hala buğulu görüyor gibiydim. Tam karşımda bir cisim olduğunu seçe biliyordum fakat ne olduğunu çıkartamıyordum.

Yanaklarımın tekrardan o sert fakat bana kendimi güvende hissettiren avuçların arasına aldındığını hissettim. "Hayatımın anlamı lütfen bana bak, bakamıyorsan biraz daha gayret et" diyerek bana cesaret verdi.

Gözlerimi sıkıca yumdum. Başımın ağrısı geçecek gibi değildi ki lanet olsun, çalışıyordum gerçekten kendimi zorluyordum bunun için. 

"Bir kez daha lütfen" diye fısıldadı kulağıma doğru.

Biri Bizi Durdursun (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now