10.Bölüm "Üç Kardeşimden Hangisi?"

7.2K 302 15
                                    

NOT

Ben geldim. Biliyorum sizi fazla beklettim. Ve bunun için gerçekten özür diliyorum. Bütün kalbimle...

Arkadaşlar Ramazanda oruçlarım çok ağır geçtiği için bölüm yazamadım. Ramazan çıktı haklısınız ama hala kendimi toparlamış sayılmam. Sürekli düşük tansiyonlu geziyorum. Bölüm yazdım belkide hayatımda yazdığım en berbat bölümdü. Umarım beğenirsiniz. Keyifli okumalar.

******************************************

EKİN

Apartmanlara bakarken, bir an önce kızın gelmesini istiyordum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Apartmanlara bakarken, bir an önce kızın gelmesini istiyordum. Toprak, beni ve ablamı arka koltuğa oturtmuştu. Neymiş efenim Ezgisi öne oturacakmış. Somurtmama devam ederken, apartmandan çıkan kızla birlikte Toprak yerinde kıpırdandı. Gözlerimi abartılı bir şekilde devirip, Lily'ye baktım. Kulağında ki kulaklık ile müzik dinlediği kesindi fakat bakışlarında ayrı bir şey vardı. Bir derdi var gibiydi ama anlatmıyordu. Kamp için gittiğimiz ilk fırsatta onu köşeye sıkıştırmalıydım. Bunu beynimin bir yerine not ettikten sonra arabanın açılan kapısına bakışlarımı çevirdim. Kız elinde ki valizi ön koltuğa koyduğunda Toprak valizi kucağıma doğru attı.

"Oha." Dudaklarım arasından çıkan kelimelere Toprak aldırmadı. Lily'nin ise hiçbir şey umurunda değil gibi duruyordu.

"Şey size de zahmet oluyor kusura bakmayın." Ya ben bu kızı yerim. Ezgi o kadar tatlı ve kibardı ki Toprak gibi bir öküze nasıl katlanıyordu anlamış değildim. Konuşmak için dudaklarımı araladığımda "Yok canım ne zahmeti." Diye benim yerime cevabı vermişti Toprak. Ters bakışlarımı üzerinden çekip "Sorun değil canım." Deyip gülümsedim.

Toprak bir centilmenlik yapıp kızın emniyet kemerini takarken ben gözlerime inanamadım.

"Yuh be lan sen ne ara böyle birisi oldun?" Toprak bana dikiz aynasından ters bakışlar atınca sırıttım.

"Ne demek bu Toprak?" Ezgi'nin kibar sesi ile Toprak ona baktı. Bakışlarında kıza karşı bir şeyler hissettiğinin farkınındaydım.

"Yok bir şey konuşuyor işte öylesine." Deyip Toprak beni geçiştirip, arabayı çalıştırdı. Anayola çıktığımızda Ezgi arkasını dönüp, Lily'ye bakınca, parmağım ile ablamı dürttüm. Önce bana ardından Ezgi'ye baktı ablam şaşkınca. Kulağında ki kulaklığı çıkartıp "Affedersin. Bindiğini fark etmedim." Dedi ablam tebessüm ederek.

"Sorun değil. Resmi olarak tanışmak istedim. Ezgi ben." Ezgi uzun ince parmaklarını ablama doğru uzatınca ablamda onun elini sıkıp, tokalaştılar "Lily bende memnun oldum." Diyerek gülümsedi.

"Biliyorum sizi sosyal hesaptan takip ediyorum." Deyip utangaç bir şekilde gülümseyip "Aslında hayranınızım." Dedi.

Kaşlarım çatılırken ablam kıkırdayıp "Gerçekten mi?" dediğinde araya Toprak girdi "Sahiden mi? Ablamı takip eden kızların hepsinin profiline girmiştim oysaki seni görmedim." Deyince Ezgi kaşlarını çatıp, Toprak'a gelişi güzel bir tane yumruk geçirdi. Araba yolda hafif sağ sol yapınca korkuyla koltuğa sindim.

BAKICI- GEÇMİŞİN İZLERİ (ASKIDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin