18.-Tengerparti éjszaka

3.5K 196 5
                                    

Hope

Az egyik nap követte a másikat.A lányok folyamatosan a téves képzeteiket osztották meg velem Harryről,vagy éppen a kávézóba elvonulva töltöttem az óráimat tanulással.Édesanyámmal egyszer beszéltem és röviden elmeséltem neki ,hogy szakítottam a barátommal.Először döbbenten hallgatott,majd felajánlotta,hogy ha csajos napot akarnék tartani ,kúraként ,szóljak.Anyu már csak ilyen.Mindig felvidít vidám és mosolygós természete.

Szóval a hét elröpült és ahhoz kaptam magam,hogy már péntek fél 5 és én a kolesz szobámba ülök,egyedül,amikor kopogtak az ajtómon.

-Megyek!-kiáltottam,majd nehezen felálltam és lehúztam az ujjaimig a pulcsim végét.

Kinyitottam az ajtót és egy mosolygós,barna szemű Liam állt előttem.

-Üdvözlet kisasszony!-lépett be,anélkül,hogy engedélyt adtam volna rá.

Lassan beballagott a szobába,majd körbe fordult és lehajolt az ágyam mellett lévő chipszes zacskóért és meglengette szemeim előtt.

-Pont,hogy nem kéne a tökéletes alakodat,ilyennel elrontani és péntek van.-dobta a kukába a szemetet.

-Tudom Liam,de most nincs kedvem semmihez és néha megengedhetek magamnak egy kis pihenést.

-Igen,de ez nem pihenés hanem lustálkodás ,ami időveszteség és az élet ehhez túl rövid,szóval azonnal cseréld le a mackógatyád egy feszes farmerra és megyünk a partra tüzes partyra.-csapta össze hatalmas tenyereit.

-Milyen party?-csodálkoztam még mindig.

-Csak egy egyetemista buli.Ott lesz Harry és mindenki aki fontos.-kacsintott.

Miért pont Harryt emelte ki először?Gyanúsan felvontam a szemöldököm.

-Liam?Te tudsz valamit,amit én nem?Amúgy is ,honnét tudtad,hogy én itthon vagyok és miért nem szóltak a lányok ,hogy lesz valamilyen buli?-tettem csípőre a kezem.

Lesütötte szemeit,majd egy hatalmas vigyor ült ki arcára.

-Na jó!Harry küldött ide...érted.

Rengeteg kérdésem lesz Harryhez,amint megérkeztünk ez már biztos.

-Nem is beszéltem vele hétfő óta.Sőt akkor sem volt valami jó hangulatban.-emlékeztem vissza,hogy aznap lerázott,szó szerint.

-Beszéld meg ezt vele,de most készülj.Hidd el nekem sem volt sok időm megemésztenem,hogy buli lesz ma,nem igazán tudtuk előre.-ült le az ágyamra míg én elkezdtem a készülődést.

***

-Ne ezt!-ingatta a fejét az ágyamon ülő vendégem.-Ez a ruha túl diszkrét.-dörzsölte meg az állát.

-Te szőrös majom!Az elmúlt 4 ruhára is ezt mondtad.-mondtam idegesen.

Ott álltam egy fekete hosszú farmerba ,egy fehér ingbe és egy szőrős fehér kabátszerűségben.Ősz volt és a part különösen szeles ilyenkor.Minden diszkrét a jelen tényezők miatt,ha azt akarom,hogy ne fázzak meg.

-Jó,mindegy.Jó lesz,legalább a fekete csipkés melltartód szexi az ing alatt.-duruzsolta vigyorogva,miközben felállt és az ajtóhoz sétált.

Kuncogtam megjegyzésén,majd felkaptam a táskám és utána mentem.

Harry

Csak üldögéltem a kocsimba a part parkolójában és kezemet türelmetlenül kocogtattam a kormányon.Vettem egy mély levegőt,majd kiszálltam.Körülnéztem.Rengeteg ember volt szétszóródva és még többen a tűz körül piros pohárral a kezükben,vagy éppen sörös dobozzal.Gatyámba dugtam a kezeimet és lassan leballagtam a partra.

Találkoztam pár ismerős arccal,akik invitáltak,hogy igyak velük.

-Kocsival jöttem és valakinek haza kell ,majd vinnie a részeg barátait.-magyarázkodtam Zaynnek.Zayn szintén régi barátom akár csak Liam vagy Louis.Tavaly még többször lógtunk együtt,de Louis üzlete beindult ,így már ritka,hogy összeülünk együtt.

-Most az egyszer elengedhetnéd magad.-kiáltotta a hátam mögött egy ismerős hang.Megfordultam és Liam állt velem szemben.Nyugtalanság futott rajtam végig,mert nem láttam Hope-ot vele.Kérdőn néztem rá,amikor egy hosszú hajú vörös lány lihegve megállt mellette.

-Soha többet nem ülök be melléd a kocsiba!-kiáltozott a lány idegesen.

A fiúk hangosan elröhögték magukat.

-Most már legalább te is megtapasztaltad a vezetési stílusát.-jegyezte meg hangosan Zayn.

Kamu valóság-h.s./befejezettWhere stories live. Discover now