Kapittel 3

148 2 3
                                    

Jeg blir ganske irritert når jeg ser at de som kommer mot oss er Mali og Ellen.. og en del av meg får lyst til og gå en annen vei, mens den voldelige delen av meg har mest lyst til å gå bort til Ellen å slå henne så hardt jeg kan.

Jeg ble kjent med Ellen og Mali for snart 2 år siden når vi begynte på ungdomsskolen, mens Sara og Mali ble kjent lenge før det.

Vi har egentlig ikke hatt noe særlig kontakt i løpet av sommerferien etter jeg og Sara fikk vite at Mali og spesielt Ellen hadde spredd rykter og snakket bak ryggen på meg og Sara (typisk jentedrama)

Jeg har også hatt en (ganske så stor) krangel med Ellen der hun blant annet nevnte at jeg har behandlet henne urettferdig og at jeg ikke var verdt å være venn med..

Skal jeg være ærlig vil jeg beskrive meg selv som en ganske kald person (litt sånn Nina fra paradise haha xD) jeg knytter meg sjeldent til andre folk i motsetning til dyr som jeg lett knytter bånd med.

For noen dager siden sendte jeg en melding til Ellen og fortalte henne at jeg ikke villa ha noe med henne og gjøre hvis hun fortsetter og snakker dritt om meg og Sara og virkelig ikke synes jeg er verdt å være venn med.

Men som vanlig tror ikke Ellen at jeg mener det seriøst når jeg sier jeg ikke vil være venn med henne lengre, og det virker som om hun fremdeles tror vi er bestevenner.

"Hei Olivia!" Roper Ellen mens hun løper mot meg for å gi meg en stor klem. Jeg snur meg kjapt og går bort til Sander og later som om jeg snakker med han.

Ellen ser rart på meg og Sander og går deretter bort til Mali igjen.

"La oss finne på noe gøy gutter!" Roper Sara mens hun grer hånden gjennom det lange hazelbrune håret hennes.

"Hei, la oss klatre opp dit" Sier Jon mens han peker opp på en bygning  sirka 2-3 meter over bakken inne på byggeplassen.

Alle sier seg enige og begynner og klatre over gjerdet og opp på stillaset som står ved siden av bygningen.

Før jeg skal til og klatre over gjerdet ser jeg bort på Ellen som sitter på en benk ved siden av gjerdet, "Kommer du eller?" Sier jeg.

"Nei?! Jeg har ikke tenkt til å klatre opp dit! Hvis pappa finner ut at jeg har brutt meg inn på en byggeplass kommer han til å kverke meg!" Svarer hun med en ganske bitchy stemme.

"Jaja" sier jeg, og klatrer videre.

Ellen har alltid vert en ganske kjedelig person. Jeg klandrer henne ikke, det er jo bra at hun ikke vil havne i trøbbel, men jeg ville aldri klart å leve så A4, hvis dere skjønner hva jeg mener.
Du er bare ung en gang.

Det å klatre på et tak er jo ikke der verste man kan gjøre heller. Ikke for å skryte men jeg har gjort mye verre ting enn det.

Hva som om vi blir tatt for å ha klatret på et tak? Hva skal politiet gjøre? Arrestere oss? Det verste de kan gjøre er å si i fra til foreldrene våre og for å være ærlig driter jeg i hva foreldrene mine syns.

~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~

"Se hær gutta!" Roper Sander mens han plukker opp noe fra bakken.

Jeg går bort til Sander og det tar ikke lang tid før jeg merker at det han holder er en rød sprayboks.

Like etter begynner han å tagge "Simon Skare" på alle de små hyttene på byggeplassen.

Simon er en gammel kompis av Sander, de er ikke venner lenger etter en krangel de hadde på en fest for noen uker siden.

I mens jeg står og beundrer den nydelige taggekunsten til Sander hører jeg Erik rope.

"Hei, dere! Det kommer noen!" Roper han, mens han peker mot porten på byggeplassen.

Jeg snur meg og ser en hvit arbeidsbil kjører inn på byggeplassen. Alle løper og klatrer over gjerdet der vi kom inn og løper i hver sin retning...

_________________
Denne delen ble litt lang, men håper det går bra xD takk for 15 lesere! Og det er veldig motiverende når dere kommentere at dere vil ha mer! Det motiverer meg til å skriver mer og da kommer neste kapittel fortere;)

Like og kommenter❤️ så kommer kapittel 4 snart;) ilu😘

My ChoiceWhere stories live. Discover now