//7//

955 98 3
                                    

Ariana POV

"Eee..ma"alustasin,aga ei osanud midagi öelda. "Ma saan aru. Sa ei usalda mind."ütles Marieela ning jooksis nuttes mu toast välja. Selline oli lihtsalt tema iseloom. Ta vist solvus minupeale.Ohkasin vaid kõige peale ning vastasin Justini sõnumile.

Ariana:"See oleks võimatu.Ning Marieela sai kõigest põhimõtteliselt aru. Tõesti,see ei ole hea mõte ning ma ei taha. See on välistatud. "

Justin:"MIDA?Kuidas ta teada sai,mis sinu arust nüüd saab,kui terve kool teada saab. Terve kool sellest ainult räägibki ju. Issand,seleta mulle."

Justini POV.

Ma olen väga närvis,ma tõesti ei tea,mis saab. Ausalt. Keegi ei taha mind enam.

Justin:"Keegi ei taha mind siis ju enam."kirjutasin ma Arianale.

Ariana:"Ta nägi sõnumit ,mis saatsidja tead,ma ei viitsi seletada. Igastahes ta teab nüüd kõigest. Ja mida kuradit? Sa tahtsid,et ma annaksin sulle võimaluse. Issand ma ei annaks sulle iialgi võimalust ma võib-olla oleks andnud,aga enam mitte. Ma vihkan sind igavene fuckboy!"

Ning ,kas tema arust peaks mind see sõna solvama? Eih,see ei solva mind. Mkmm,just kiidab võnii. Aga ma tõesti...ma tegin valesti. Keegi ei tohi sellest teada saada. Ta ei annaks mulle ealeski võimalust.. Kui me oleks koos,siis ei naeraks keegi,et nii juhtus aga ei. Ma armastan Arianat tõesti,aga ta ei anna mulle isei võimalust tõestada,et meie suhe oleks võimalik.

"Ariana,palun. Ma armastan sind,sa ei anna mulle isegi võimalust tõestada,kas meie suhe toimib palun.Ma tõesti armastan sind"kirjutasin ning läksin Messengerist välja.

Ariana POV

Nähes seda sõnumit,ma tõesti ei tea,mida peaksin edasi tegema. Tõesti,ei tea.
Keegi ei tohi saada teada,mis minu ja Justini vahel juhtus.niiet ma pean saama Marieelaga rääkida.Homme on õnneks pühapäev ning ma tõesti proovin temaga rääkida..Aga Justin ta on fuckboy ning armastab mind.

Whiteoffical

Angel EyesWhere stories live. Discover now