*Psst* Notice anything different? 👀 Find out more about Wattpad's new look!

Learn More

A A N V R A A G 6 - Aurora Borealis | ShivaHerondale

339 25 17

En toen... was EINDELIJK mijn proefwerkweek voorbij en nu heb ik VAKANTIE! En dat betekent dat ik eindelijk weer tijd heb!

Bijvoorbeeld voor deze cover voor ShivaHerondale!

Inhoud:
Aurora heeft altijd geweten dat ze anders was, maar als haar ouders omkomen bij een ongeluk is het helemaal duidelijk. Ze gaat van weeshuis naar weeshuis en van pleeggezin naar pleeggezin. Elke keer gebeurt er iets vreemds. Als ze bij de familie Bernard terechtkomt, ontmoet ze de mysterieuze Mason. Mason zegt dingen over haar te weten die niemand, inclusief zijzelf, weet.
Maar is Mason wel wie hij zegt dat hij is?

Om het mysterieuze er in te houden, heb ik ervoor gekozen om het bij zwart-wit te houden

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Om het mysterieuze er in te houden, heb ik ervoor gekozen om het bij zwart-wit te houden. Maar in plaats van veel zwart en schaduwen waardoor je maar een deel van haar gezicht ziet, heb ik juist een close-up gebruikt. Want hoe dichter bij iets is, hoe moeilijker het is om het geheel te zien...

Vragen of opmerkingen mogen altijd!

En ja, ik heb er weer een banner bij gemaakt. Ik kan het niet laten...

 Ik kan het niet laten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Astra - Covers en andere graphicsLees dit verhaal GRATIS!