*Psst* Notice anything different? 👀 Find out more about Wattpad's new look!

Learn More

A A N V R A A G 11 - Fama | Casuelle

273 28 13

Veel laagjes, lightflares en mist. Deze cover is voor Casuelles Fama, De kronieken van Dwýr, en ik ben fan (van het verhaal, niet van de cover (of nou ja, toch wel)). En oja, Engravers MT! (Dat is het lettertype.)

Inhoud:
Dwýr, honderden jaren geleden één machtige wereld, geregeerd door één glorieus koningshuis. Nu, na de Kille Stijd, opgedeeld in negen, aparte rijken. Rijken die van elkaars bestaat geen weet meer hebben en stilletjes hun eigen leven leiden, met het idee dat buiten hun imperium slechts de wetten van Hesyrr, het duistere en lege niets, gelden en er verder niets bestaat. Alleen Estrar en Odror, de rijken waar de engelen en demonen huizen, weten van elkaars bestaan. Beide volkeren haten elkaar, en zijn daarom door een hoge bergketen van elkaar gescheiden, zodat ze niets met elkaar te maken hoeven hebben.

Ware het niet dat Vrouwe Fortuna graag spelletjes speelt, en op een dag besluit een einde te maken aan de vijandigheid tussen de twee. Ze ruilt de pasgeboren erfgenamen om, in de hoop de vrede die ooit was, te kunnen herstellen, zonder te beseffen dat de gevolgen van haar beslissing tot ver buiten de twee rijken hun uitwerking zouden hebben...

 Ze ruilt de pasgeboren erfgenamen om, in de hoop de vrede die ooit was, te kunnen herstellen, zonder te beseffen dat de gevolgen van haar beslissing tot ver buiten de twee rijken hun uitwerking zouden hebben

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Astra - Covers en andere graphicsLees dit verhaal GRATIS!