*Psst* Notice anything different? 👀 Find out more about Wattpad's new look!

Learn More

G E S L O T E N

297 16 5

Ik heb besloten dat ik vanaf nu dit coverboek op gesloten of open ga zetten. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou hoeven doen, maar omdat ik wil voorkomen dat je erg lang moet wachten op je cover, maar ook zodat ik zelf rustig aan covers kan werken zonder me opgejaagd te voelen, denk ik nu dat dit het beste is.

Oké, dat was wel genoeg treurigheid voor vandaag! Het betekent eigenlijk gewoon dat ik dit boek op gesloten zet als:

》ik vijf aanvragen heb. (Op dit moment heb ik er meer, maar die maak ik gewoon af, hoor! (Afmaken in de goede zin van het woord, niet in de slechte. (Jep, haakjes in haakjes: mijn specialiteit.)))
》ik het erg druk heb met school, met... uhm... school of... andere dingen waarmee je het druk kan hebben.
》ik op vakantie ben, zoals vanaf zondag. Dat betekent dat ik dit boek waarschijnlijk twee weken niet zal updaten, maar dat ik daarna wel waarschijnlijk heel wat aanvragen af zal hebben.

In theorie kan je als dit boek gesloten is gewoon nog aanvragen, maar dan zal je een standaardberichtje terugkrijgen ('Je aanvraag zal behandeld worden als mijn coverboek weer open is.'), behalve natuurlijk als ik me in wifiloze vakantieoorden bevind, dan zal je - helaas, ik zou ook willen dat het niet zo was - helemaal niets terugkrijgen.

Of dit coverboek open of gesloten is, kan je zien in het eerste hoofdstuk, maar ook in de titel.

Om jullie weer op te vrolijken... Hier is de eerste cover die ik ooit gemaakt heb... met Word.

Valt nog best mee toch? Alleen is de kwaliteit nogal

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Valt nog best mee toch? Alleen is de kwaliteit nogal... Nou ja, op Word zag het er heel mooi uit alleen toen sloeg ik het op...

(Ja, ik ben in puntjesfase, gaat wel weer over.)

(Die haakjes trouwens niet...)

Veel liefs,
Ikke

Astra - Covers en andere graphicsLees dit verhaal GRATIS!