*Psst* Notice anything different? 👀 Find out more about Wattpad's new look!

Learn More

C O V E R R E V E A L - Luisterrijk

240 26 8

Ten eerste: dankjewel voor al die aanbiedingen om Geestdrift proef te lezen (of 'te proeflezen', wat is het nou?)! Ik ben jullie eeuwig dankbaar (klinkt een beetje overdreven, hè? Nou ja, het is waar, dus...)!

Verder: ik heb een nieuw verhaal gepubliceerd: Luisterrijk! In tegenstelling tot Geestdrift is het spontaan geschreven.

Inhoud:

Een groep jonge muzikanten uit verschillende steden trekt door het land om de wereld te verkennen en geld te verdienen. Ze verschillen van elkaar als losse sneeuwvlokken, maar hebben één ding gemeen: allemaal zijn ze op zoek naar een thuis.

Een perfect koppel - of toch niet? - een mannenverslindster met een magische stem en een vrouwenverslinder met een nog magischer talent, een jongen die nooit een vlieg kwaad zou doen, maar gewoon niet anders kon, en een stil meisje dat niet alleen haar cello altijd met zich meedraagt, maar ook een loodzware schuld - er zijn wel meer dingen die ze niet van elkaar weten.

Terwijl thuis, in de vorm van onbreekbare vriendschap, steeds dichterbij komt, nadert ook het verleden steeds meer. Want sommige geheimen houden het niet vol om in een zwarte leegte opgesloten te blijven.

En zij met de scherpe oren en een verkoold hart hebben haar gefluisterde smeekbedes gehoord, en zijn onderweg.

En hoogstwaarschijnlijk ga ik het over niet al te lange tijd weer verwijderen, dus ga snel kijken en verwacht er niks van.

Oud:

Nieuw:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Nieuw:

Nieuw:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Astra - Covers en andere graphicsLees dit verhaal GRATIS!