Kapitel 1. //

443 6 0
                                    

Harry: 

Jag sitter i Stora Salen tillsammans med Ron och Hermione. Ännu ett år på Hogwarts ska börja, och under sommaren har jag hunnit reflektera mycket över livet som hänt. Vi går vårt 8:e år nu, eftersom att efter The War of Hogwarts så missade många 7:e årselever den undervisning de skulle fått, så ett extra år har lagts in. 

Jag märker att jag spanar efter Draco, och måste säga åt mig själv att sluta innan någon undrar vad jag håller på med egentligen. 

"Harry?? Harry??" 

Ron's röst tränger igenom mina tankar och jag rycker till. Jag kollar förvånat på honom och sedan Hermione. 

"Va?" 

Utbrast jag med en röst som dryper av ovisshet. Sen inser jag att Ron nyss ställt en fråga. Jag skakar på huvudet för att indikera att jag inte hört vad han hade sagt och båda suckade. 

"Harry, varför är Malfoy påväg hit?" 

Säger Hermione. Jag öppnar munnen och tänker svara, men hinner inte fören någon knackar mig på axeln. Jag vänder mig sakta om och ser att det är Draco. 

"Möt mig vid biblioteket sen.. för du har håltimme sen va?" 

Jag nickar som svar åt båda hans frågor utan att tänka på det, tills jag inser vad jag nyss gjort. Jag kollar mot Draco  tills han gått tillbaka till Slytherins bord innan jag vänder mig om till Ron och Hermione igen. De kollar först på mig innan de brister ut i gapskratt båda två. Jag kan inte låta bli att småle innan jag också börjar att skratta. 

"Va fan var det för någonting?  När börjar han lära sig andra folks schema?" 

Sa Ron och jag rycker på axlarna i ett lamt försök att släta över alltihop. Hermione kollar snett på Ron innan hon kollar på mig och ler. Hon är en av få som nog har märkt att någonting har hänt under sommaren. 

*** 

Hej! 

För alla er som hunnit läsa mitt meddelande så har jag redigerat alla kapitel pågrund av att jag inte varit stolt över den här boken, och jag hoppas att ni tycker om den bättre nu! Tack för att ni läser och röstar på den här boken.

Kommentera gärna era åsikter angående den här boken i kommentarsfältet, det vore supergulligt. 

Love story ~ drarryOn viuen les histories. Descobreix ara