capitolul 12 . Neliniste

106 7 2
                                    


Capitolul 12 . Neliniste.

Harry's pov :

"Uite Harry" , spune incercand sa isi gaseasca cuvintele , "acum avem ceva mai mult pe cap decat o prostie din copilarie. Spune iar eu ma incrunt confuz neintelegand la ce se refera ."

" Aiden ! "

Cand am auzit numele am inghetat , sangele nu mai circula in corpul meu lasandu-ma incet dar sigur fara aer in plamani .

Nu poate fii el ! El e mort nu pot crede asa ceva ! M-am ridicat brusc de pe scaun facand-ui pe Jordon si Kyle sa tresara speriati de reactia mea . Nu mai puteam sa vad cum trebuie , in fata mea fiind milioane de pete negre care nu imi dadeau pace , iar o secunda mai tarziu am simtit cum picioarele mi se inmoaie iar eu nu mai am stabilitate , imi aud numele strigat de cineva dar cu un ultim efort ma prabusesc inconstient la pamant .

Jennifer's pov :

"Unde dracu' o fii cheia aia nenorocita ? "

Incerc sa gasesc cheia cu , care Harry m-a inchis aici. Am primit un mesaj de la Anastasia sa vin la club .

Nu am ai fost la clubul ala de doua luni , de cand acel barbat , a profitat de mine cand eram beata si drogata.

Lucram acolo de doi ani , pana am demisionat , bine , ca sa fiu sincera nu e din cauza acelui barbat . Pana la urma am facut-o pe bani , cand ma trezisem am gasit langa mine o suma frumoasa de bani . E din cauza lui Kyle , pe el il cunoscusem in acel club la un dans privat , care a fost mai mult decat privat . De atunci s-a tinut de capul meu pana am acceptat sa fiu impreuna cu el . Nu i-am putut rezista asa ca am spus de ce sa nu fac asta ? Pana la urma avem o singura viata si ar trebui sa o traim . Dupa doua luni a inceput sa fie extrem de gelos si l-a pus pe Joe sa ma concedieze , dar el nu a vrut sa faca asta si a scris un mesaj de pe telefonul meu in care spunea :" Nu mai pot lucra in acel club , si presupun ca stii ce inseamna asta !" . Cand Joe m-a sunat si mi-a spus de mesaj am ramas masca dar am confirmat ca acel mesaj era de la mine , incercand sa ma scot din rahatul in care m-a bagat Kyle .

In noaptea aceea , cand a ajuns acasa de la serviciu l-am intrebat de ce a facut asta iar el mi-a raspuns dandu-mi un pumn in fata . Nici de la parintii mei nu am primit violenta , nu am sa permit unui baiat sa ridice macar mana la mine .

Acum ca stau sa ma gandesc , si Harry mi-a dat o palma , dar cred ca a foat nervos , incerc sa ii gasesc o scuza dar mai bine voi vorbi cu el la un moment dat pe un teren neutru , acum trebuie sa gasesc cheia si sa ies de aici .

Am cautat si sub pat , nu e nicaieri .

In timp ce cautam cheia telefonul meu a inceput sa sune , era Anastasia.

"Da ! "Raspund asezandu-ma pe pat.

"Unde Dumnezeule esti Jennifer ?" Se rasteste ea la telefon . "Trebuia sa vii la club acum o ora ! De ce nu ai ajuns ? Aveam nevoie de tine !"

Anastasia era genul de persoana care facea o drama din orice , cand ceva nu ii iesea dadea vina pe alt cineva , asa ca si acum , ea m-a anuntat sa vin la club pentru petrecerea de redeschidere dar cum eu sunt inchisa aici nu am putut ajunge , si ca de fiecare data ajung sa ma cert cu ea din cauza ca nu isi poate face singura treburile de manager al clubului si are nevoie de ajutorul meu .

"Am avut o problema cu Louis ! " mint eu .

"Haha " rade ea " cat de proasta ma crezi ? Louis e aici de dimineata !, Louis , ai avut vreo problema cu Jennifer ?" oh nu , il aud pe Louis spunand un "nu" urmat de "da-mi telefonul" si din nefericire draga mea prietena a si facut-o .

"Jennifer spune-mi acum unde esti ca sa vin sa te i-au !" spune incercand sa scoata adevarul pe care nu il voi impartasi .

"Nu Louis , Anastasia are nevoie de tine , ramai acolo" spun atintindu-mi privirea spre neonul de pe perete .

''Esti la Harry ? Nu? Stai acolo vin sa te i-au acum !" inainte ca eu sa protestez el imi inchide telefonul in nas si cum il stiu , va veni aici si va face scandal .

Acum chiar trebuie sa gasesc cheia aia !

*


"Doamne ce proasta sunt ", spun cand vad cheia pe noptiera. E destept Harry , a pus-o la un loc accesibil sa nu imi dau seama ca a fost asa usor .

M-am indreptat spre noptiera si am luat cheia intre degete , am ajus la usa si am introdus-o in broasca , rasucind usor pentru a nu face zgomot. A pocnit usor iar in acel moment am deschis usa larg si am dat sa ies din camera dar m-am izbit de un corp tare .

Oh nu !

"Unde pleci ? "Ma intreaba Jordon .

Ma fatai de pe un picior pe altul incercand sa ii gasesc un raspuns.

"Ma duceam acasa", mint eu sperand sa muste momeala .

"Ah , ok , dar presupun ca ai vrea sa il vezi pe iubitul tau lesinat sau ..."

Nu apuca sa termine ca am iesit din camera ca un animal turbat imbrancind-ul , facand-ul sa se tina de perete .

"Unde e ? "Intreb cu privirea si vocea accea rece .

Jordon isi da ochii peste cap , si ma i-a de mana incepand sa ma traga pe hol. Am ajuns la scari pe care le-am urcat , ajungand la etajul trei .

Cand am ajuns in fata unei usi , mi-a dat drumul la mana si a scos din buzunar o cheie cu , care a deschis usa .

"Acum stiu de unde a invatat Harry sa "sechestreze" oamenii! "Spun facand ghilimele in aer , facand-ul pe Jordon sa rada .

Mi-a facut semn sa intru iar eu am pasit in camera , in ea era un singur pat cu Harry pe el .

Am alergat la propriu spre Harry sperand sa se trezeasca cat mai repede . M-am asezat pe scaunul de langa pat , camera asta arata ca o camera de spital. Mi-am apropiat mana de obrazul sau mangaind-ul incet si tandru . I-am conturat forma buzelor iar cand am terminat m-am apropiat de buzele sale , lipindu-le usor de ale mele .

M-a uimit ca incerca sa imi raspunda la sarut . Cand m-am departat de buzele sale , Harry a deschis ochii si a inceput sa rada.

"A venit printesa si m-a trezit ." sopteste deabia auzind-ul dar o fac si il sarut din nou .

Ma trag din sarut , lasandu-l sa isi i-a aerul de care are nevoie , eu fiind i. Aceasi situatie .

"Harry ? Spun cu o voce sacadata , de ce ai lesinat? "Il intreb si vad ca in ochii lui se aduna lacrimi .

Dupa cateva secunde , lacrimile ii curg siroaie pe obraji , iar el incepe sa planga necontrolat .

"Oh Doamne , iubitule , "spun si ii i-au fata in palmele mele fortand-ul sa se uite in ochii mei. "Esti bine , esti cu mine , nu ai de ce sa versi lacrimi ."

"J-Jennifer ", se balbaie incercand sa imi spuna ceva .

"Da Harry , ce este iubitule ? Stii ca mie imi poti spune orice . "

El se uita la mine cu o fata care spunea ca nu are incredere in mine, dar in cele din vorbi :

"Tatal meu este in viata ! "

New Life H.S FF /PAUZĂ/Where stories live. Discover now