Cabana

45 3 1
                                    

Eram fericit. Aveam tot ceea ce imi doream. O casa, prieteni foarte buni si o familie fericita. Nu puteam sa imi doresc mai mult.Aveam o familie care ma sustinea in tot ceea ce faceam. Fetita mea avea 10 ani si ii placea la nebunie sa se uite la filme fantastice precum Percy Jackson si Olimpienii sau Harry Potter. Ii placea aventura iar in fiecare weekend organizam cate o excursie. Sotia mea era... ei bine era frumoasa..pielea ei era fina iar parul ii era castaniu iar ochii.. ochii erau magnifici... erau de un albastru patrunzator... Mereu ma trezeam mai devreme doar ca sa o privesc cum doarme.. O admiram.. ea era femeia visurilor mele.

Viata mea era perfecta. Insa, ceva urma sa se intample... Totul s-a schimbat cand am facut o excursie la cabana unui prieten in munti...Pregatisem aceasta excursie de vreo 5 luni deoarece se apropia ziua fiicei mele si doream sa fie epica. Cand am ajuns la cabana, eram uimiti de frumusetea peisajului. In spatele cabanei, se afla o stanga de unde puteai sa admire peisajul care se intindea in fata noastra. Asadar, am hotarat ca a doua zi sa organizez un traseu cu obstacole in padure.

In timp ce aranjam traseul, am avut impresia ca sunt privit dar mereu cand ma intorceam nu vedeam nimic. M-am gandit ca eram prea paranoic, asa ca mi-am vazut de treaba. Abia asteptam ca fiica mea sa faca acest traseu. Dupa ce am terminat, mi-am admirat capodopera si m-am intors la cabana. Fetele ma asteptau, asa ca am facut focul la semineu si ne-am strans in fata lui pentru a spune povesti. Noaptea s-a lasat repede, astfel incat ne-am hotarat sa ne bagam in pat pentru ca in urmatoarea zi era importanta. In timp ce verificam usile si ferestrele cabanei, mi s-a parut ca vad 2 ochi care ne priveau din intuneric. M-am uitat mai atent si acestia au disparut.

"Hmmm... Ciudat..." am gandit.

Asa ca, m-am dus in pat si am adormit. In acea noapte, nu am dormit prea bine. M-am trezit brusc dintr-un cosmar... Eram transpirat iar inima imi batea foarte repede. Ceasul arata ora 3:30 am. Nu imi puteam aminti despre ceea ce visasem. M-am ridicat din pat si ma duceam spre bucatarie. In timp ce coboram scarile, am auzit un zgomot dinspre usa din spate a cabanei. Am asteptat, crezand ca mi se pare.

"Scart"

Nu mi se parea. Cineva incerca sa intre in casa. M-am dus repede in bucatarie si m-am inarmat cu un cutit, apoi m-am intreptat spre locul unde aauziem zgomotul.. In cabana era un intuneric nefiresc... nu puteam sa vad nimic, asa ca am aprins lumina. Ceea ce am vazut m-a ingrozit. Usa era larg deschisa, iar pe podea erau urme. Am studiat urmele si mi-am dat seama ca nu e un singur intrus, ci doi.. Dupa marimea urmelor, indivizii aveau inaltimi diferite...

"Vasa Sparta"sunet

" Fetele" am spus..

M-am grabit inapoi la etaj sip e hol am vazut-o pe sotia mea care statea cu spatele la mine. . ceva nu era in regula. " Esti bine?" am intrebat. Niciun raspuns. M-am apropiat si mai mult si ceea ce am vazut m-a... m-a marcat toata viata... Sotia mea o tinea pe fiica noastra in brate... fiica mea.. era moarta. Nu avea ochi iar pe gat avea niste urme de gheare...

"NU se... m-am trezit brusc. Eram transpirat. Totul a fost doar un cosmar.M-am uitat la ceas: 3:30. Apoi, m-am uitat la sotia mea care dormea linistita. M-am ridicat din pat si m-am dus spre dormitorul fiicei mele. Si ea dormea linistita, cunfundata in lumea viselor.

M-am hotarat sa beau un pahar de apa, asa ca m-am indreptat spre bucatarie insa ceva mi-a atras atentia. Era usa din spate a cabanei. In cosmar, aceasta era larg deschisa, pe parchet fiind urme. M-am apropiat incet, am aprins lumina si m-am simtit usurat cand am vazut ca totul era in regula. Am verificat usa pentru a fi sigur ca aceasta era inchisa. M-am indreptat spre bucatarie si am baut un pahar cu apa iar apoi m-am dus spre dormitor. Nu prea am dormit in acea noapte.

Ziua cea mare a sosit. Fiica mea nu avea idée ce i-am pregatit.

" Esti gata pentru surpriza?" am intrebat-o. Aceasta a raspuns ca da, asa ca ne-am indreptat spre padure si i-am prezentat traseul pe care il avea de parcurs. Fetele au fost uimite de creatia mea iar eu nu puteam sa ma simt mai mandru. I-am explicat fiicei mele regulile si am dat drumul la cronometru. Sotia mea s-a apropiat de mine si m-a privit cu mandrie, dupa care m-a sarutat.

Dupa ceva timp, fiica mea a terminat traseul si parea incantata, insa am observant ceva la ochii ei. Era inspaimantata.

Seara se apropia, asa ca ne-am indreptat spre cabana. Dupa ce am mai stat in fata semineului si am vorbit, ne-am pregatit de culcare. La fel ca seara precedenta, am verificat usile si ferestrele si m-am indreptat spre dormitort. Ceva era diferit in seara asta.. atmosfera era diferita. Am ignorant acest gand si m-am bagat in pat si am adormit.

Nu dupa mult timp, am fost treziti de o bubuitura asurzitoare venita de la parter. Sotia mea se uita inspaimantata la mine si i-am spus sa se duca la fiica noastra si sa stea cu ea pana ma intorc. Am cautat prin sertare un obiect pe care il puteam folosi drept arma, si am gasit o bata de baseball. Asa ca, m-am innarmat cu ea si am inceput sa cobor scarile incet si atent. Atmosfera imi era familiara. In cabana era un intuneric nefiresc iar cand cand am incercat sa aprind lumina, aceasta nu functiona. Asa ca am folosit flashul de la Iphone. Ceea ce am vazut m-a facut sa inlemnsec. Era exact ca in cosmarul pe care il avusesem cu o zi inainte. Usa din spate era deschisa iar pe podea se gaseau urme. 2 perechi de urme, de diferite marimi. Imediat m-am indreptat spre dormitorul fiicei, insa cand am ajuns la etaj, am vazut o creatura care state ape hol, cu spatele la mine...parea ca adulmeca ceva sau pe cineva. Creatura era imensa si avea gheare cu care te putea omora in cateva secunde. Dintr-o data,aceasta si-a intors privirea spre usa inchisa de la dormitorul fiicei. Acolo era fiica si sotia mea. Creatura a scos un urlet infiorator care mi-a dat fiori pe sina spinarii si a napustit in camera. Am auzit cum ghearele intalneste carnea de om. Eram inlemnit, nu stiam ce sa fac. Fetele mele erau moarte acuma. Lacrimi au inceput sa cada pe obraz. Acesta nu era un cosmar.. era real. Dupa un timp, sunetele din camera s-au oprit si am vazut cum creatura se uita direct la mine. Parca imi zambea. Brusc mi-am dat seama ca era doar una insa eu vazusem 2 perechi de urme. M-am uitat imprejur panichat si am vazut ca cealalta creatura era mai mica si statea intr-un colt... privindu-ma.. studiindu-ma.

M-a cuprins o furie de nedescris si m-am aruncat asupra creaturilor, luptandu-ma cu ele.

" 911, care este urgenta dumneavoastra..?"

" Sotia si fiica mea sunt moarte... niste creature le-au ucis.. veniti repede"

Cand politia a ajuns in urmatoarea zi, m-au gasit ghemuit intr-un colt cu bata de baseball si cu un cutit in mana, plangand. De asemenea, ofiterii de politie le-au gasit pe fete... moarte... M-au intrebat ce s-a intamplat iar eu le-am povestit tot ceea ce se petrecuse. Nu m-au crezut. Ei au crezut ca eu le-am omorat si m-au trimis intr-un spital de nebuni. Ei cred ca sunt nebun. Insa nu sunt. Stiu ce am vazut. Stiu ce am simtit. Si mai stiu ca acele creature vor veni si dupa mine pentru a-si termina treaba.

DVRK (ro) // finalizataWhere stories live. Discover now