1999

58 3 0
                                    

Cunoscută sub denumirea simplă1999, povestea este una dintre cele mai realiste legende urbane care circulă pe Internet. Urmărește încercările unui blogger canadian pe nume Elliot de a descifra un canal TV misterios pe care îl urmărea în 1999. Și-l amintea ca fiind foarte bizar, iar pe măsură ce s-a adâncit în investigații, a descoperit că bărbatul care îl administra îl folosea pentru a ademeni copiii în casă. Cu scopul de a-i tortura.

Ca și cum nu ar fi fost îndeajuns de înfricoșător, bărbatul făcea toate aceste lucruri în timp ce purta un costum de urs și se autonumea „Domnul Urs". Canalul opera doar de la 16.00 la 21.00, iar primul show s-a numit Bobby. Faptul că a fost realizat cu un buget foarte mic era evident, și devenea din ce în ce mai ciudat de la episod la episod.

Într-un episod numit Playing with Scissors, Bobby a înjunghiat o mână ce părea să aparțină unui copil în repetate rânduri, în timp ce un strigăt înfricoșător se auzea pe fundal. Apoi, în programul psihotic a urmat Mr. Bear's Cellar, avându-l ca personaj principal chiar pe bărbatul instabil psihic. Ce s-a întâmplat acolo nu e tocmai de detaliat dar cei care sunt curioși pot afla restul poveștii de . Trebuie să recunoaștem că e o poveste complexă, iar cel care a scris-o a avut imaginație.


http://giphy.com/gifs/creepy-lXMXlmLM9IiQM

DVRK (ro) // finalizataOn viuen les histories. Descobreix ara