Part 9

1.3K 48 10
                                    

(Næste morgen)
Jeg blev vækket af mit hallokitty vækkeur. Siden jeg ikke kunne nå det blev jeg nød til at rejse mig op. F**K. Jeg er ikke et morgen menneske og det med Martinus gjorde det jo ikke ligefrem bedre. Jeg stod op og lagde tøj frem. Jeg tog et par sorte leggings og en oversize sweater (billedet over☝🏼️).
Så gik jeg ind på badeværelset og tog et kort bad og tog tøj på. Da jeg var færdig med at tørre mit lange brune hår, lavede jeg en fletning og tog mit ur på. Efter jeg havde pakket min skoletaske gik jeg ned i køkkenet. Jeg kiggede rundt i rummet efter min mor, hun plejede altid at være færdig og stå og lave morgenmad til os. Da jeg kiggede nærmere lod jeg mærke til en lille seddel der lå på spisebordet. Der stod:
'Hi Emily. Undskyld jeg ikke sagde det noget før, men jeg blev indkaldt til arbejde og jeg kommer først hjem lørdag...jeg ved at du godt kan klare dig selv, så jeg har lagt penge til aftensmad på dit skrivebord. Du må gerne sove hos en ven hvis du vil ha' lidt selvskab. Elsker dig.
-Mor❤️'

Jeg tog en skål cornflakes siden der ikke var andet og spise, og spiste op. Efter jeg havde spist gik jeg ud i gangen og tog min jakke og mine hvide converse på, tog min taske og gik ud af døren.

(På skolen)
Jeg gik ind af døren til en af skolens gange og fandt hurtigt det klasseværelse jeg skulle ha' min første time i. Da jeg gik ind i det kridhvide klasseværelse kiggede jeg mig omkring og der var ikke nogen andre ind mig. Jeg kiggede på mit skema og huskede at mine to første timer var med Martinus. Jeg må jo forklare ham på et tidspunkt...det behøver bare ikke være idag. Siden der ikke var nogen jeg kunne snakke med gik jeg ud af det tomme klasseværelse og hen til mit skab på gangen. Da jeg stod lige foran mit blå skab lod jeg mærke til noget nyt. Der hang en seddel halvvejs ude af skabet, så jeg åbnede det og tog seddelen op. Der stod:
Hi Emily kan du please komme over efter skole?!. Martinus har det skidt og jeg savner dig allerede. Tænk over det.
-Marcus

Jeg ville enteligt ikke snakke om det. Det var jo ikke ligefrem den fedeste oplevelse ever. Det var jo enteligt hellerikke min plan at få en af mine 'første kys' af en totalt player, som jeg iøvrigt lige havde mødt samme dag!. Jeg viste også godt hvor dumt det var at kysse tilbage, jeg ved ikke hvad der gik af mig.

(Marcus' POV)
Jeg viste ikke helt hvad der foregik mellem Martinus og Emily, men jeg viste at noget var galt siden Martinus havde grædt sig i søvn igår. Han havde hellerikke spist noget og ville ikke i skole, og siden mor og far ikke var hjemme idag kunne jeg ikke tvinge ham.

(Martinus' POV)
Jeg lå i min seng. Siden Marcus lige var gået i skole var jeg alene i huset. Jeg kunne ikke stoppe med at tænke på Emily, selvom vi ikke er kærester er jeg bare så forelsket i hende at jeg ikke
kunne få mig selv til at stoppe. Jeg har ikke været ude fra mit værelse siden i går da vi fik fri fra skole, så jeg besluttede mig for at gå en tur i parken for at få lidt frisk luft...

Er historien god? Husk at dette er min første bog, så håber i vil synes den er god selvom jeg ikke er så god til historier endnu.😊
-Emma

ELSKER DU MIG?Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang