#8

1.3K 75 3
                                    

Reggel mikor felkeltem Brad még aludt, gyorsan vissza öltöztem és írtam egy üzenet, hogy haza mentem. Halkan kiosontam a szobából majd a bejárati ajtónál vacakodtam egy kicsit a zárral de végül kijutottam.
Sietve felmásztam a szobámba, ugyanúgy volt ahogy hagytam egy dolgot kivéve, az ajtóm be volt törve. Mi a franc? Lementem a konyhába ahol anya ült kisírt szemekkel(?), és a bátyám pedig fel- alá járkált.
Mikor megláttak megkönnyebbülés majd harag ült arcukra.
- Hol a francban voltál??
- Egy haveromnál.
- És miért nem szóltál?!??
- Mert mondjuk titeket nem érdekel, hogy mi a szar van velem?!?
- Ez egyáltalán nem igaz ! Te vagy aki eltaszít magától minket , ne kend ránk !
- Oh jézusom fejezd már be ! Nem tűnt fel senkinek sem hogy vagy 20 kiló ment le rólam pár  hónap alatt az sem tűnt fel hogy nem tudtok rólam semmit sem ? Mikor kérdezted meg utoljára hogy ,hogy vagyok!? Hmm?
Nem tudott válaszolni egyikőjük sem csak néztek rám.
- Látjátok ? És még rám akarjátok kenni hogy én milyen szar vagyok.
Össze szedtem pár ruhámat majd elindultam, még nem tudtam hogy hová és hogy mi lesz velem de nem akartam egy percnél tovább is ebben a házban maradni.

Lassan megy le a nap de még gőzöm sincs, hogy hová menjek. Per pillanat egy kihalt iskola buszon ülök ami tökéletesen messze van a családomtól és tudok gondolkodni hogy mégis most mi lesz.

Brad szemszöge:

Kómásan ébredtem ,és nem éreztem Linát magam mellett. Kipattantak a szemeim majd elkezdtem keresni, nem volt sehol... Vissza mentem a szobába ahol egy cetli fogadott:
" Jó reggelt! Ne haragudj, hogy csak így elmegyek de nem akarom, hogy a szüleim tudják hogy nem voltam otthon este! ^ ^"

Nagy ordibálást hallottam az utcáról, Lina és a bátyja épp öltek egymást.Gyorsan magamra kaptam valamit majd lerohantam de már csak Lina távolodó alakját láttam.

Este 10 és még mindig nem találtam meg a mobilját is kikapcsolta. Egy iskolabusz mellett haladtam el ahonnan halk szuszogás szűrődött ki.
Benéztem az ablakon és akkor láttam meg Linát össze kuporodva az egyik ülésen....

Összetört lèlek ^Befejezett^^Átírt^Where stories live. Discover now