#7

1.5K 64 4
                                    

Mark össze dobott valamit enni amiből nem kértem mert nem kívántam az ételt, kicsit furcsállták de nem foglalkoztam vele. Kértem valami alvós ruhát Anne- től majd elmentem fürdeni, nem áztattam magam sokáig. Anne aki mellesleg 14 éves és jók rám a ruhái ami kicsit furcsa de nem csodálkozom a dolgon mert konkrétan kisgyermek méreteim vannak...
Vissza mentem Bradyhez aki éppen ruhát keresett magának, ki néztem az ablakon és "meglepetésemre" az ablakból rá látni a házunkra és azon belül a szobámra is ha nem lenne elhúzva félig a függöny.
Kimentem a konyhába inni valamit de csak ásványvíz volt amit nem nagyon szeretek ezért inkább a csapból engedtem vizet. Brad az ágy mellé ágyazott meg magának.
- Brad, nem kell földön aludj! Alszom én ott vagy a kanapén! Nem muszáj ágyban aludjak!
- Nem, nekem így tökéletesen megfelel!
Kicsit bosszantott a dolog de nem akarok vele ezen összekapni így nem szóltam semmit. Befészkeltem magam az ágyába  de nem bírtam tovább és megszólaltam:
- Brad...
- Hmm?
- Hát na szóval...
- Igen? - Most már velem szembe fordult és úgy nézte a bénázásomat.
- Ajss azt akarom mondani, hogy nekem kellemetlen ha a földön alszol ezért jó lenne ha fel jönnél...
Akkora mosoly terület el az arcán , és annyira de annyira imádom a mosolyát élek halok érte
Felmászott mellém és el akarta csórni a takarom de nem engedtem neki.
- Hozd ide a másikat azt nem mondtam, hogy osztozni fogok a takarón!
Végül csak befészkelte magát mellém, ő a hátán feküdt én pedig az oldalamon vele szembe. Hirtelen kinyíltak szemei majd megölelt és magához húzott. Nem tudom miért csinálja ezt de nem is érdekel, jó érzés hogy érdekli mivan velem és nem felszíneskedik! Vissza öleltem és úgy beszélgettünk egész éjjel, mindent elmondtam neki és ő is nekem egyszerűn éreztem hogy neki elmondhatom és hogy érdekli is ami történt velem.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Összetört lèlek ^Befejezett^^Átírt^Where stories live. Discover now