31

3K 176 84
                                    

   "Mogli su oni jedno bez drugog.
     Dan, dva, mesec, mogli su i   
     duze. Jer teski su to karakteri.
     Ista narav, isti ponos,
                 isti osecaji. "
                                          
  

Justin P.O.V.

Dok sam sedeo u caletovoj fotelji i cekao kraj smene, Cody je upao u kancelariju

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dok sam sedeo u caletovoj fotelji i cekao kraj smene, Cody je upao u kancelariju.

C:Zasto jebeno ne odustanes? (pitao me besno)

Ja:Mislim da sam ti vec rekao da necu odustati od Victorie. (rekao sam smireno)

C:Ona te ne zeli u svojoj blizini... (prekinuo sam ga)

Ja:Ona me ne zeli u svojoj blizini, ili si ipak ti taj koji me ne zeli u njenoj blizini? (pitao sam ga sa podignutim obrvama) Zaljubljen si u nju, zar ne? (osmeh se pojavio u uglovima mojih usana kada nista nije odgovorio i kada je pogled usmerio ka podu) Moj brat se zaljubio. (rekao sam nasmejano)

C:Sta ti znas o ljubavi? Jedino sto znas je da odvuces devojku u krevet i da je sutradan sutnes. (osmeh mi se nije sklanjao sa lica)Necu ti vise dozvoliti da povredjujes Victoriu. I ne pokusavaj da je ucenjujes mojim otkazom, jer mi se jebe za to. Daj mi sad ako zelis.

Ja:Ti si se bas zaljubio. (poceo sam da osecam ljubomoru zbog njegove zainteresovanosti za nju) Radi sta hoces, boli me kurac, ali ponovo ti kazem, ja necu odustati od nje. (sada sam vec bio ozbiljan)

C:Sta hoces od nje? (pitao me sa skupljenim obrvama)

Ja:Hocu nju. (ironicno se nasmejao)

C:I ti se zaljubio, zar ne?

Ja:Pa sta i da jesam? To nije tvoj problem! (odjednom sam dobio naliv besa)

C:Samo joj se ne priblizavaj. (rekao je pretecim glasom i izasao iz kancelarije. Besno sam rukom udario u sto. Victoria ce biti moja, pa makar morao da uklonim Cody-a)

  Proveravao sam da l' je sve iskljuceno da bih konacno zakljucao kafic i otisao kuci da se odmorim. Valjda je sve u redu. Krenuo sam prema vratima.

V:Ima li koga? (cuo sam Victoriin glas. Video sam je na svetlosti od svlacionice)

Ja:Zasto si jos uvek ovde, Victoria? (vratio sam se do sanka)

V:Zavrsavala sam sa pranjem casa, jer je Ian otisao ranije, pa sam se tek sad presvukla. (mahinalno sam bacio pogled na njeno telo. Crne pantalone su joj savrseno stajale i majica sa malim dekolteom. Oblizao sam usne)

Ja:Mogao sam da te zakljucam ovde. (vratio sam pogled na njene oci. Iako je u sali bio mrak, svetlost koja je dopirala iz svlacionice je bila dovoljna da bi mogli da vidimo jedno drugo)

V:Zasto prvo nisi proverio svlacionicu? (dosla je do sanka i uzela sa njega casu)

Ja:Mozda je i bolje sto nisam ulazio. (pogledala me sa upitno podignutim obrvama, dok je sipala vodu u casu) Zatekao bih te polugolu. (spustila je pogled i zagrizla usnu. Verujem da nisam jedini koji trenutno oseca neku neobicnu privlacnost izmedju nas. Verovatno bih je do sad poljubio da smo u drugoj situaciji,ali ovako, ne zelim da pokazem da mi je stalo. Popila je nekoliko gutljaja vode iz case. Moram da prekinem ovu neugodnost izmedju nas)
Pa, idemo? (spustila je casu)

Waitress (J.B.)/ZavršenaWhere stories live. Discover now