ziekenhuis

14 0 1
                                    

sean POV

waar was dat voor nodig? nu even niet jongens Sabrina ligt hier doodstil zegt Rowan. ik bel het ziekenhuis en ga even op een rustige plek staan.

Rowan POV

vertel nu eerlijk Carson waarom sloeg je hem? ik vind Sabrina leuk en niet zo beetje ook zegt Carson. echt dat wist ik niet ook al ken ik je al best lang. ze komen eraan zegt Sean. oke mooi zeg ik. Dit is allemaal jou schuld Carson zegt Sean. Ik weet het het was niet de bedoeling om haar pijn te doen. Maar mij dus wel dacht dat we vrienden waren. Ja dat zijn we ook maar.. Maar wat Carson!!! Oké jongens nu geen ruzie maken zeg ik. Daar komen ze. Hoi  wat is er gebeurd vraagt dokter? Weten wij ook niet echt zij liep achter aan en hoorden wij een klap liegt Sean. Oké ze gaat mee naar het ziekenhuis 1 iemand mag mee zegt dokter. Sean ga jij maar mee zeg ik snel. Echt mag dat? Jou hoor.

In de ambulance

Sean POV
Ik weet dat je dit niet kan horen maar toch: wordt zo snel weer wakker ik wil je helpen om van je plankenkoorts te komen en begin afscheid van glennis grace te zingen. Oké geen goed moment om die te zingen maar wist niks anders. Het komt goed Sabrina hoor dat de motor uit is we zijn er.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 26, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

she is my Where stories live. Discover now