stad

19 0 1
                                    

sean POV

carson en ik wachten samen tot de rest van de klas er is. waar kom jij eigenlijk vandaan vraagt carson? ik kom uit Spokane, Washington. dat is toevallig ik kom daar ook vandaan zegt carson.
cool dan kunnen we vaker afspreken. Hey jongens we gaan eerst naar het park zegt meneer Pruisen. Mogen we zelf er op uit zegt Lisa. Nee zegt meneer. Maar dan kunnen we toch een tijd afspreken zegt Rowan. Oké 3 uur hier op school. En iedereen rent de stad in.

Lisa POV

Meiden we moeten van die jongen af zegt ik. Waarom ik dacht je hem leuk vond zegt Maartje. Nee hoe kom je daar nou bij zegt ik. Dat heb je zelf gezegd.

Carson POV
Hey Carson zij daar is toch Sabrina zegt Sean. Ja waarom eigenlijk. Ik weet dat ik haar nog maar net ken maar ze is zo leuk zegt Sean. Dat zou ik niet doen want Sabrina staat bekend om haar arrogante gedrag. Echt dan moet ik haar maar vergeten. Ik weet dat dit slecht is maar Sabrina is voor mij en voor niemand anders.

To Be Continued

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

To Be Continued.........

she is my Où les histoires vivent. Découvrez maintenant