Sabrina

17 0 1
                                    

sean POV

waar gaan we heen? ik dacht dat we naar de McDonald's kunnen gaan zegt Carson. ja leuk en ook super lekker. oké let's go dan zegt Carson. onderweg komen we Rowan en Sabrina tegen. hoi jongens waar gaan jullie heen zegt Sabrina? we gaan naar de Mc zegt Carson. leuk mogen wij mee zegt Rowan? 

bij de Mc

wat willen jullie zegt Carson? doe maar een Chili Chicken voor mij. voor mij ook zegt Sabrina. Brini en Sean gaan jullie even plaats uitzoeken zegt Rowan. oké zullen we boven zitten Sabrina? ja is goed zegt ze. Nou vertel eens iets over jezelf. ik ben geboren in Spokane, Washington. ben 16 jaar en hou heel veel van voetballen en zingen. hou ook van zingen zegt ze. kan je een stukje doen zeg ik. nu nee echt niet voor zoveel mensen. er zijn  hier maar 10 mensen zeg ik. ik heb plankenkoorts zegt ze. kom een keer naar mij toe dan help ik je er wel vanaf. wil dat echt doen voor mij? jazeker. dankjewel en ze geeft me een kusje op me wang. (ik bloos).

Carson POV 

ik en rowan zijn eten gaan halen en na heel lang wachten lopen we naar boven. en dan zie ik dat Sabrina sean een kusje op zijn wang geeft. hoi jongens eten zegt ik snel. lekker heb honger zegt Sabrina. 

30 minuten later

jongens het is kwart voor 3 zegt Rowan. laten we naar school gaan. we lopen met ze vieren terug naar school. er  rennen twee jongens tegen Sabrina aan en ze rennen weg. Sabrina valt en ik kan haar net opvangen en ze kijkt me aan met haar mooie ogen. ik kijk naar links en zie dat Carson heel boos naar me kijkt en hij slaat me in mijn gezicht en daardoor val ik maar ik sta snel weer op. maar Sabrina blijft stil liggen met haar ogen dicht.

 maar Sabrina blijft stil liggen met haar ogen dicht

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

To Be Continued......................

she is my Where stories live. Discover now