2 uker fra i dag. Vær forberedt!

13 2 4
                                    

(J= Jeanette)
-
Jeg Kjente at jeg mistet kreftene mine, jeg så bak meg og (ukjent person, avsløres på på slutten. Kalles "han" nå) og jeg så at han begynte å ta meg igjen. Jeg snublet i en kvist som jeg ikke så og falt hard ned. Han tok meg igjen og pekte kniven mot meg.
J- la meg få si Hade, bare én siste gang!

2 uker Før.

Jeg våknet tidlig. Jeg sto opp og lagde meg en god frokost. Jeg var hjemme alene, som vanlig... Mamma og pappa jobber fra 08:00 til 17:30 hver dag. Uten om når de adr senvakt. Da jobber de 13:00 til 22:00. Jeg hadde invitert bestevennene mine Sarah, og Maya. Eller... De inviterte egentlig mer seg selv for ja. Jeg har bursdag i dag og ingen har husket på det utenom de. Men det er egentlig en normal ting for meg. Siden foreldrene mine er borte hele tiden så blir det aldri noe ordentlig feiring.

(Ding dong)

De skulle jo ikke komme Før om 2 timer... Jeg gikk for å åpne døra, men det var ikke de. Jeg kunne ikke se hvem det var. Ansiktet hans var helt mørkt og han hadde hette over hodet. Det så ut som en mann på kroppen, men det kunne også Være en dame som er litt "større" da.

J- mmh. Hva er det?
Han svarte ikke. Han bare tok opp en lapp fra lomma si og ga den til meg. Så snudde han seg og gikk.
Jeg åpnet den for å se. Det sto på lappen:
"2 uker fra i dag. Vær forberedt!"
Hva skulle det bety? Jeg la lappen i lomma mi uten og tenke noe mer over det.

2 timer senere

(S= Sarah, M= Maya, J= Jeanette)
S- heei søta mi! Grattis med dagen!
M- ja, 15 år! Nå er du endelig like gammel som oss da.
J- ikke Vær så slem! Ikke min feil at jeg ikke ble født Før november...
S- vi har ingen tid å miste jenter. Kom så lager vi kake<3


Håper at flere vil fortsette å lese historien jeg skriver og at dere synes den er bra! Denne delen var kanskje ikke så spennende, men det blir det assa!

One Last Time!Where stories live. Discover now