Bölüm 6

110 36 13
                                    



Bolum playlist: Gri - Korkak

Imera: bitmeyen sevdamiz

Eve dönüş yolunda normalde konuşup başımın etini yiyen arkadaşlarımdan çıt çıkmamıştı, uzun ve sessiz yolculuğumuzun sonunda eve varabilmiştik. Kendime gelmem epey vakit almıştı ve bu yüzden akrep sabahın dördüne göz kırpıyordu. Benden başka aramızda ehliyeti olan sadece Bilal vardı ama ona arabamı verecek kadar güvenmiyor olmamın yanında, hala kafası ottan güzelken birde bir sise Black Label'i pizza yerken götürmüştü. Bana çok yiyor demesine rağmen kendisi tam bir canavardı, konu yemek olunca. Üstelik bu kadar yemesine rağmen, geniş kaslı omuzları ve uzun vücudu yerli yerinde duruyordu buna her ne kadar kıskançlık duysam da, hayranlığım yüzünden ona bazen onu yiyecek gibi bakıyordum. İtiraf edemediğim, ve içimde aslında olmaması gereken bir çok duygu vardı Bilal'e karşı ve ne zaman su yüzüne çıksalar Bilal karşıma geçip onları yine suyun altına yolluyordu. İçimdeki büyük dalgalar yüzünden boğulmaları an meselesi olsa da, dışım hep bir ölü denizdi.

Herkes arabadan inip bisikletlerine yöneldiğin de, Sadi benim yanımda kalmıştı.

"Peri bu gece sende kalsam olmaz mi?"

"Olur Sırıkçım kal bakalım hem ifadeni almam gereken bir çok şey var gibi. Mesela, su benden 3 ay boyunca sakladığın, aşkın gibi"

"Oldu o zaman, iyi günler" deyip bisikletine yönelen Sadi sesimi duyunca tas kesildi.

"Olduğun yerde kal. Eğer bir adim daha atarsan Ezo'yu üzerine salarım" Kedimin çok tatlı olmasının yanında yabancıları sevmemesi bilinen bir gerçekti.

"Ama buna tehdit denir" dedi Sadi.

"Ben tehdit etmem canisi yaparım bunu sende bilirsin, simdi bos konuşmak yerine su anahtarı alda kapiyi aç" dedim ve anahtarı çantamdan çıkarıp Sadi'ye uzattım. Sadi'nin gözleri John'u bulup yalvarır gözlerle bakmaya başladığın da , John Sadi'nin ısrarlı bakışlarına evet dercesine kafa sallayıp.

"Ben de kalıyorum" dedi.

"Benim için fark etmez ben ikinize yeterim." Dediğimde ikisi de kıkırdayarak evin kapisinin önünde ilkokulda kalem açmak için copun başında bekleyen çocuklar gibi fısıldaşmaya başladılar.

Benim için oldukça kısa ve zevkli başlayacak olan bu gece, Sadi ve John için kabus değerindeydi. Yine de olacaklar henüz başlamamıştı bile. 

XY+XY=ASKWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu