Festen

78 3 1
                                    

(Det er nu fredag)

Det eneste folk snakkede om på skolen var Emils fest senere idag. " Jeg glæder mig helt vildt meget til i aften. " Sagde Freja. " Jeg glæder mig også. Jeg tror at jeg får de sygeste tømmermænd imorgen. " Svarede jeg.

Efter skole

Jeg løb hjem fordi at jeg skulle nå at komme i bad inden at jeg gik hen til Emil. Efter at jeg havde været i bad var klokken 16:45. Jeg tørrede mit hår med en hårtørrer, pakkede min make up, tog min kjole og løb ud af døren. Jeg nåede kun lige at sige farvel til min mor og far.
Jeg når hen til Emils hus. Jeg bankede på. Emil åbner døren i bar mave (nu ved jeg at jeg er forelsket. For nøj hvor er hans mave flot). " Hvad kigger du på? " Spørger Emil. " Ikke noget spændende i hvert fald. " Svarede jeg. " Når men. Kom da ind. Du må gerne gå op på mit værelse og klæde om hvis du vil. Op ad trappen og første dør til venstre. " Sagde han. " Okay. Mange tak. Jeg gik op ad trappen og ind på hans værelse. Det var et mega lækkert værelse. Jeg begyndte at klæde om. Jeg havde med vilje taget g-streng på. Lige da jeg bukkede mig ned braste Emil lige ind af døren. " Øh. Undskyld. " Sagde han. Han var lige ved at gå ud igen. " Du kan altså bare blive. Nu har du set mig. " " Okay. Så bliver jeg da. " " Synes du at den her kjole klær mig? " Spørger jeg. " Jeg synes at den klær dig. Men. Du er nu pænere uden den på. " Svarede han. Jeg begyndte at rødme. " Mange tak. " Svarede jeg. Jeg tog min make up på og krøllede mit hår

Klokken 19:45

Nu var næsten alle gæster kommet. Jeg sad sammen med de andre piger fra klassen og drak. Jeg var allerede mega stiv. Altså virkelig stiv. Vi sad bare og drak og sang med på de sange vi kendte. Lige pludselig kunne jeg mærke en hånd på min skulder. Jeg vendte mig om og så lige ind i Emils dejlige brune øjne. " Jeg mente det jeg sagde tidligere. Vil du ikke med ind på mit værelse så du kan vise mig det? " Spurgte han. " Jo. Jeg kommer lige om 2 minutter okay? " " Okay. Jeg går op. " Jeg vendte mig om til pigerne. " Ser jeg godt ud? " Spurgte jeg. " Du ser vildt sexet ud. Bare gå der op og tag ham. " Sagde Sofie. (Hun er en af mine veninder fra klassen). " Okay. Så gør jeg det. " Jeg gik op på Emils værelse. Han havde tændt en masse lys. Kom her hen og vis mig hvad du kan Sarah. Vi lagde os i hans seng og begyndte at kysse. Det udviklede sig så til et snav. Vi tog tøjet af hinanden og så kan i godt regne ud hvad der skete.

Jeg er SarahWhere stories live. Discover now