Kjolen

72 4 1
                                    

Idag er det onsdag. Freja og jeg skal ud for at købe en kjole hver. Men først skal vi altså i skole. Desværre. Det eneste der skete i skolen var at jeg fortalte Freja at Emil ville have at jeg kom tidligere hen til ham. " Er det ikke fedt! " Spørger jeg. " Det ved jeg ikke helt. Du ved jo at han er en playboy, og at han garanteret bare vil i seng med dig. " Svarede hun. " Vi er jo bare venner. " Svarede jeg. " Det tror jeg ikke at han synes. Bare pas på okay? " " Okay. Tak fordi at du siger det. " Svarede jeg.

Efter skole

Freja og jeg tager bussen ind i byen for at shoppe. " Hvem kan du egentlig lide fra klassen? " Spurgte jeg. " Jeg kan godt lide Gustav. " Svarede hun. " Omg. I passer også mega godt sammen. " Svarede jeg. " Synes du virkelig det? Synes du at jeg skal danse med ham til festen? " " Ja. Men kun hvis at du er mega stiv. Det bliver han jo altid. " Svarede jeg. " Nårh ja. " Svarede hun grinende. Vi begyndte at lede efter kjoler, og til sidst fandt vi en perfekt kjole hver. Min var en knælang sort med korte ærmer. Den var stram fordi at jeg træner og synes selv at jeg har en god krop. Frejas kjole gik lidt under knæene og var beigefarvet. Den var stram og gik lidt ud ad i bunden. (Undskyld hvis jeg ikke forklarede det godt nok).

Vi tog bare den næste bus hjem og sad og snakkede til langt ud på natten om drengene i klassen.
(Her kommer så hvad de snakkede om). " Jeg synes altså at Emil og dig passer sygt godt sammen. Du skal altså tage chancen med ham. " Sagde Freja. " Jeg skal da prøve. Du passer altså også sygt godt til Gustav. " Svarede jeg. " Okay så. Skal vi ikke gå i seng? Jeg er mega træt. " Sagde hun. " Jo det kan vi godt. Godnat Freja. " " Godnat Sarah. " Sagde hun.

Forfatter besked.
Det her kapitel er ikke så langt. I known. Jeg håber at i kan lide det. Imorgen kommer der et kapitel op som er mere spændende. Glæd jer til fremtiden.

Jeg er SarahWhere stories live. Discover now