5. Oneshot - Namjin "Výročí"

314 22 10
                                    

"Ták, a rýže je hotová. Teď musím do grilovat to maso." Breptal si Jin, když si právě dával maso na gril. U vaření vypadá vždy tak úžasně a ta vůně mmm... bez pochyb je báječný kuchař. "Zlato co tu vyrábíš?" Zeptal jsem se ho, když jsem se odvážil přijít k němu a ze zadu jsem ho objal. Vůbec mě nenapadlo, že by vykřikl jako holka. "Namjoone?!!!!" Spatřil jsem v jeho očích překvapení s vyslovením mého jména. "Však jsem na tebe mluvil." Obrnil jsem se a políbil ho na krk jako omluvu za jeho leknutí. "To je hezké, ale já, když vařím." Otočil jsem ho k sobě a přerušil jsem ho svými rty na těch jeho. "Aem, Namjoone!" Vydal ze sebe, když se snažil ode mne vyprostit. "A-ano?" Řekl jsem až šibalským hlasem. "Ach... Proč já ti to vůbec trpím." Sklopil hlavu a řekl smutným hlasem. Já vzal jeho bradu mezi prsty a donutil ho dívat se mi do očí. "Jine?" Vy dál jsem ze sebe jemně jeho jméno. Hleděl na mě jako na svatý obrázek. "Ano?" S odpovědí mi bloudil v očích a já ho lehce, ale smyslně políbil na rty. Poté co jsem se odtáhl jsem si neodpustil škodolibou větu. "Spálí se ti maso." Poté jsem se lehce, ale opět škodolibě usmál. Je ho reakcí bylo odstrčení mé osoby a spřažení jeho pohledem.

"Notak zlatíčko moje, přece se nic nestalo." Přišel jsem k němu blíže s prosebným hlasem a objalho kolem boků. "Kdy bude oběd?" Ozval se za námi hlas, který patřil Taemu. "Jen do grilují maso." Tae pokrčil rameny a vydal se směr obývák. "Nech mě to dovařit, prosím." Prosil mně Jin ale já si sním póze hrál.

***

"Oběd!" Řval jsem na celý byt, aby přiběhli i ostatní. "Hurá!!" Řvali, když se hnali ke stolu. "Em... odpoledne máme trénink, že?" Řekl Jimin s plnou pusou až nu to padalo všude okolo. Natož jsme se všichni zasmali až na Jiná. "Mě to vtipné nepřišlo." Zamračil se Jin a dál si sousto do pusy. "Ale miláčku... přeci mu to nebudeš mít za zlé." Pohladil jsem ho po tváři, ale on uhnul a dál jedl svůj oběd. "Ah přece nebudeš..." povzchech jsem si a loktem se opřel o stůl přičemž jsem se naklonil k němu, ale větu nestihl odpovědět. Přerušil mě ti že se otočil zády ke mě. "Budu." A odsekl mi tím to slovem. Já se narovnal a koukl se na kluky. Ti se radši tiše zvedli a šly se připravit na trénink ke dveřím. "Jiné?" "Co?" Odsekl znova, vstal a posbíral talíře. Nakročil si to směrem do kuchyně ale zničeho nic se zastavil. "Jestli pak víš co ti uniklo.?" Řekl mi s lehoučkým pootočením hlavy. Já jen stál a nechápal. "Ano, to si celý ty." Ještě dodal a já vycítil, že jsem na něco zapomněl. Na něco moc důležitého. "Namjoone?" Ozval se za mými zády Jungkook. " Em, co, kdo, jak ..." vyděsil mě natolik že jsem začal machát rukami a zmatkovat. "Klid Hyung jen ja vím proč je takový." Uklidnil mě Jungkook. "Opravdu?" Nevěřícně jsem se na něj podíval. "No jistě. Em RapMone?" Ujistil mě a zároveň upotal moji pozornost. "Ano?" Řekl jsem na znamení, že vnímám. "Kolikátého je dneska." Optal se s až nevěřícným pohledem. "Já vlastně ani nevím." "Tak se nediv, že je takový." Řekl mi hned po odřeknutí mé odpovědi. Ale proč co to s tím má společného? Následně jsem se otočil na kalendář na stěně a všiml jsem si zakroužkovaného datumu kde byla poznámka '1'. "Tak jdeme!" Uslyšel jsem Jina jak zavelel, oni se vydali na trénink a v tu dobu co se zabouchli za nimi dveře jsem si to uvědomil. "Kurva, píča rododendron." Já totálně zapomněl na naše výročí co jsme spolu. Tak jsem okamžitě začal konat a vzal si do hlavy, že mu to vynahradím.

Tak hudba je hotová připravená, jídlo je taky, teď jen zavolat klukům ať se někde ubytují mimo náš dorm.
*Tut tut tut*
RM- "Jimine?"
JM- "Ano? Co se děje?"
RM- "Já jenom, zda by jste Jina poslaly domů a vy šli třeba do hotelu. Prosím."
JM- "Proč? Co jsme provedli?"
RM- "Nic mám připravenou omluvu k výročí."
JM- "Aha, tak to jó."
RM- "Děkuji Jiminie."
JM- "Jo jo jo tak ahoj."
RM- "Ahoj"

Tak to by bylo... kurva svíčky. Zařval jsem na sebe. A běžel je ještě rychle sehnat. Naštěstí jsem je nemusel jít ani kupovat. Protože jsme tu ještě jich pár meli. Tak jsem je rozmístil po bytě jako navigační světýlka a vyčkal až mi Jimin napíše že jsou pod barákem. Dlouho jsem čekat nemusel, jelikož co jsem akorát položil poslední svíčku, tak přišla SMS. 'už jde nahoru a my do hotelu. Tak si to užijte ahoj ChimChim.' V tu ránu jako by se ve mně něco splašilo a já jsem rychle dodělával detaily. Vše bylo dokonalé, a ja právě zapaloval předposlední svíčku, když jsem zaslechl klapnutí dveří. "Namjoone?" Slyšel jsem ho z chodbičky. Rychle jsem přeběhl do kuchyně a postavil se ke s tolu jde jsem držel kytici růží. "Namjoone?" Řekl, když nakoukl do kuchyně. "Co to tu..." přerušil jsem ho "To prosba o odpuštění, za to jaky jsem idiot, že jsem zapomněl na naše výročí." "Ale zlato já ti to neměl za zlé jen mě to mrzelo." Odpověděl mi s kroky ke mně. "Odpusť mi to, prosím." Opřel čelo o to mé a já jsem ho políbil. Poté co jsme rozpojili své rty jsem se mu zadíval do jeho nádherných očí a vyndal kytici z pozad a položil jsem ji na svou hruď. "Namjoone?" Vypadlo z mého Jina. "Ty jsou pro tebe. A teď si dame večeři. Ano?" Daroval jsem mu ji a posadil ho ke stolu kam jsem naservíroval večeři a dotoho pustil jemnou romantickou hudbu do níž tančili plamínky svíček. Jemné světlo, hudba a výborná večeře.

Po večeři jsme se přesunuli k obýváku odkud hrála hudba na kterou jsme spolu asi chvilku tančili. "Jine?" Oslovil jsem ho a sáhl si do zadní kapsy. "Ano?" "Otoč se prosím." Odpověděl jsem na jeho ano. Ze zadní kapsy jsem vytáhl bílí šátek a zavázal mu oči. "Namjoone prosím co děláš?" Otázal se s malým škubnutím od toho jak se lekl. "Neboj se miláčku jen mám pro tebe bonusové překvapení. Tak pomalu pojď za mnou. Opatrně. Tak do výtahu." Vyšel jsem a naváděl ho, aby nezakopl nebo nespadl. "Namjoone prosím." Prosil a já nevím ani o co. " Tak opatrně pojď už jsme skoro tam... tak schod. Teď si opatrně sedni... můžeš si sundat šátek." Když jsi sundal šátek zjistil že jsme na střeše, sedí na dece vedle něj je Míša s jahodami a já jsem opřený o malou přenosnou ledničku. "Jak si to vše stihl?" Zeptal se mně. "Neptej se na nic a užívej si to se mnou." Přišel jsem k němu a políbil ho sladce, ale vášnivě. Vzal jsem jakodu a z lednice vytáhnul šlehačku do které jsem jahodu ponořil a následně ji otřel o Jinovo rty. Které jsem následně políbil a on mi jej oplatil tím samým způsobem.

Chvilku jsme se líbali, poté jedli společně jahody se šlehačkou. Opět líbali a ve finále jsme leželi vedle sebe a koukali na noční oblohu. "Namjoone? Miluji tě." Ty to slova miluji když mi je řekne tímhle stylem. "Já tebe taky miluji Jine. Krásné výročí Lásko." Řekl jsem s následujícím polibkem.

Konec

Anneong lidičky...moc se omlouvám, že jsem dlouho opravdu dlouho nevydala žádný Oneshoty... ale práce ... Každopádně tu máte jedem spíše na romantiku tak doufám že se vám bude líbit a že mi zanecháte nějaký ten komentář a vote.

Další informace je ta že bych možná zítra nebo v úterý vydala další oneshot na přání. Uvidím jak budu mít čas.

Jako vždy se omlouvám za chyby, ale důvod už asi všichni znáte... :)

Těším se s vámi na další příběhy a přeji hezký zbytek dne.

Series of Mini Oneshots and Oneshots (CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat