KİM BUNLAR

1.1K 143 10
                                    

Sabah olmustu. Güzel bir uyku uyumustuk. Kapının onundeki cantayı alarak sırtıma taktım.iki tane silahımız , bir döner bıcagımız ve bir tanede palamız vardı. Silahlardan biri Aydada biride bendeydi. Pala Aydada döner bıcagıysa bendeydi. Kapıya yoneldik. Kapıyı actım , arkamızı donup eve son kez baktık ve kapıyı cektik. Tellere yine takılmıs zombiler vardı. Garip bir şekilde her gün sayıları gittikce artıyordu.Her gün dahada cok zombi olduruyorduk. Onlara hic dokunmadan yola koyulduk. Otobana dogru ilerledik. Sehre yürüyerek gidersek bir kac günümüzü alırdı. Daha sehre varmadan yiyecegimiz biterdi ve bizde.Ne kadar umudumuz olmasada calısan bir arac bulmak icin otobana cıktık bir kac saatlik yürüyüsün ardından. Etraf terkedilmis yüzlerce arabalarla doluydu." illaki birisi calısıyodur " dedim kendi kendime ve aramaya basladık. Tüm arabaları bastan sona tarıyorduk. Daha öncede dedigim gibi kiminin aküsü sokulmus kiminin benzini alınmıstı. Dogru sekilde calısan bir araba bulamamıstık. Kendimiz yapıcaktık. Diger araclardan bir akü aradık ve bulduk. Benzini olan bir araba aradık.Bir saat sürmüstü bunları bulmak. Sonunda bulmustuk. Aküyü ona bagladık ve torpidodaki anahtarı alarak kontagı cevirdik." Basardık. " dedim gülerek Aydaya dönüp. Benzinimiz cok yoktu. Diger aracları aramaya devam ettik. Bazı arabaların bagajında benzin bidonları vardı. Onlarla beraber deponun %70 ini doldurmustuk. Hazırdık.Yola koyulduk. Yaklasık 3-4 saatlik bir zamanın ardından sehir gözükmüstü.Bir tepenin üstündeydik. Sehir bastan sona gözüküyordu. Arabadan indik ve yanımızdaki ormanlıgın oraya park ettik.Üstüne bir kac tane calı attık. Elimizden geldigince kamufle etmeye calıstık. Sehrin her yeri zombilerle doluydu. Caddeler,sokaklar yüzlerce , binlerce zombiyle doluydu. Sehrin bazı bolumleri yanıyordu ve yasama dair hic bir iz yoktu. Tepeden assagı , sehre dogru yurumeye basladık.

Şehirdeydik artık.Her taraf yüzlerce hatta binlerce zombiyle doluydu. igne atsan yere düsmez misaliydi.Eve gece sularında soygun icin giren , sessiz ve korkulu adımlarla ilerleyen bir hırsız gibiydik. Dükkanlardan dükkanlara geciyorduk. Göstermemeye calısıyorduk kendimizi. Savas alanı gibiydi sehir. Sanki sehrin gobegine atom bombası atılmıstı.Her taraf küle dönmüş arabalar, binalar,dükkanlarla doluydu. Yerlerde cocuk, kadın,yaslı farketmezsizin ölüler vardı. Hepsi katledilmisti. Kiminin karnı acılmıs organları yenmisti, kiminin bacagı kopmustu , kiminin boynu parcalanmıstı. Zombilerin bizi farketmesi an meselesiydi.En az yüz kisilik bir zombi grubu görmüstü bizi. Sürü halinde dolasıyorlardı.En azından ben böyle sanıyordum.Üzerimize dogru gelmeye baslamıstı yüzlerce zombi. Kendimizi bir dükkana attık. Fakat dükkanda dısarıdan farksızdı. Dükkanın icindede en az bir düzine zombi vardı. Silahlarımızı cıkartıp bir kac el ates ettikten sonra bıcaklarımıza sarıldık. Hepsini öldürmüstük güc bela. Zombi sürüsü üzerimize dogru geliyordu ve biz dükkanda kapana kısılmıstık. Burada biraz daha kalırsak hic sansımız olmazdı. Kendimizi dısarı attık ve zombi sürüsü cevremizi sarmıstı. Etrafımıza bir daire seklinde dizilmislerdi ve yavas adımlarla bize yaklasıyorlardı, öldürmek icin. Silahlarımızı cıkardık. Ates etmeye basladık. Fakat hepsine yetecek kursunumuz yoktu ve böylede oldu. Tüm mermimiz bitmisti. Silahlarında cıkardıgı gürültüyle sehirdeki tüm zombiler bu yone dogru geliceklerdi. Bıcaklarımıza sarıldık tekrar.Ne kadar kendimizi ölüm için hazırlamıs olsakta. Yavas yavas yaklasıyorlardı. Bıcaklarımızla karsılık veriyorduk. Elimizden geldigince onları uzak tutmaya calısıyorduk. Sanki tüm dünyada yasayan tek kisiler bizdik ve biz olursek dünya düsücekmiscesine savasıyorduk. Gücümüz kalmamıstı artık. Aydaysa coktan pes etmisti.Bir zombi Ayda'nın üzerine atıldı. Ayda yere düstü, üstündeyse zombi. Kosarak bıcagı kafasına sapladım zombinin. Aydayı ayaga kaldırım." Bitti. " dedi umutsuz bir ses tonuyla." Hayır. Kurtulucaz,bana güven. " dedim. Fakat bu dedigime kendim bile inanmıyordum.Ölüm sadece bir kac adım uzagımızdaydı. Tüm umutları kesmistik. Zombilerin olusturdugu cember git gide daralıyordu. Aydanında dedigi gibi , bitmisti.

Arkadaslar merhaba goruyosunuz okuyosunuz cok guzel iyi ama emegimin karsiligini verin lutfen.1 vote atıp 1 yorum atsaniz elinize yapismaz.İyi gunler Keyifli okumalar..

Zombi Salgını (Düzenleniyor) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin