~Κεφάλαιο 20~

4.8K 317 27
                                    

Τελευταία μέρα του σχολείου πριν τα Χριστούγεννα. Τελειαααα!!!! Τώρα είμαι αγκαλιά με το μωρό μου και περιμένουμε να χτυπήσει το κουδούνι για να μπούμε μέσα....

Ντριννννννννν
Ναι το κουδούνι ήταν αυτό..πηγαίνω βαριεστημένα στην τάξη μου και κάθομαι μαζί με τον Σταύρο. Πρώτη ώρα Οικιακή Οικονομια.Εε μπορεί να μας αφήσει να μην κάνουμε μάθημα.
Από τις σκέψεις μου με έβγαλε η Καθηγήτρια.
Κ(αθηγητρια)- Λοιπόν παιδιά σήμερα σκέφτηκα πως είναι Τελευταία μέρα και έτσι δεν θα προσεχατε οπότε αποφάσισα να μην κάνουμε μάθημα. "
Μ-Αχχ μπράβο κυρία...είστε πολύ γλυκιά." Είπα και μου χαμογέλασε.
Σ-Τι θες να κάνουμε? "
Μ-Μωρο μου εγώ νυστάζω "
Σ-Και εγω"
Μ-Ελα να κοιμηθούμε " ειπα και ακούμπησα το κεφάλι μου στο χέρι που είχε ο Σταύρος στο θρανίο. Έπειτα εκείνος με έκλεισε στην αγκαλια του και κοιμήθηκε και εκείνος μαζί Μου...

Κ(ατερινα)-Εεε ρε ξυπνήστε" άκουσα να λέει η κολλητή μου αλλά δεν άνοιξα τα ματια μου

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Κ(ατερινα)-Εεε ρε ξυπνήστε" άκουσα να λέει η κολλητή μου αλλά δεν άνοιξα τα ματια μου...Όμως ένιωσα τον Σταύρο να κουνιέται και μάλλον αυτός ξύπνησε.
Σ-Σςς μην φωνάζεις ρε θα την ξυπνήσεις " οο μα τι γλυκός.
Μ-Με ξύπνησε " ειπα ενώ ακόμα δεν είχα ανοίξει τα μάτια μου και ενώ ακόμα κοιμόμουν απάνω στο χέρι του Σταύρου. Ένιωσα τον Σταύρο να μου χαϊδεύει την πλάτη και μετά να με φιλάει στον λαιμό.
Άνοιξα σιγα-σιγά τα μάτια μου και είδα τον Σταύρο μου να με κοιτάει.
Μ-Πόση ώρα κοιμάμαι? "
Σ- Κοιμηθηκες την πρώτη ώρα. Μετά χτύπησε κουδουνι για να βγούμε έξω. Εγώ δεν βγήκα γιατι θα ξυπνούσα το μωρό μου και τωρα ξανα χτύπησε για μεσα" ειπε και εγω σηκωσα το κεφαλι μου και του έδωσα ένα πεταχτο φιλί. Εκείνος ακούμπησε την πλάτη του πίσω στην καρέκλα. Και εγώ σηκώθηκα απότομα με αποτέλεσμα να ζαλιστω και παραλίγο να πέσω από την καρέκλα όμως δύο γερά χέρια με κρατησαν. Ήταν ο Σταύρος.
Σ-Σιγά ρε μωρό μου. Πρόσεχε. Είσαι καλά?"
Μ-Ναι Αγάπη Μου μια χαρά ειμαι"
Σ-Έλα εδώ" είπε και μπήκα στην αγκαλια του. Αχχ είναι τέλεια εδώ. Μα Καλά η καθηγήτρια δεν θα έρθει!? Βασικά μακάρι να μην έρθει.
Αα να την ηρθε...Πφφ Αρχαία...

"Διαφορετικός! "Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα