~Κεφάλαιο 12~

4.7K 355 4
                                    

Ναιιιι Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα. Ξύπνησα πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι παράξενο για εμένα βέβαια. Σηκώθηκα ετοιμάστηκα και βγήκα έξω που ως συνήθως με περίμενε η κολλητή μου
Κ- Οππ νωρίς νωρίς"
Μ- Εχώ υπερένταση γιατί σήμερα φεύγουμε "
Κ- Ναι εε θέλω να σου πω κάτι βασικά"
Μ- Ωχχ για πες"
Κ- Θα σε πείραζε αν στο λεωφορείο καθόσουν με τον Σταύρο για να καθησω Εγώ με τον Κώστα?"
Μ- Και το Ρωτάς καθόλου δεν με νοιάζει. Αλλά θα καθίσετε κοντά μας"
Κ- Εε Ναι ρε"
Μ- είναι κάτι που τώρα το θυμήθηκα που ξέχασα να στο πω "
Κ-Τι είναι"
Μ-Θα πάμε με καράβι μεχρι την Αθήνα και μετά με λεωφορείο μέχρι την Θεσσαλονίκη και στο γυρισμό θα φυγουμε με αεροπλάνο. Το ξερω εινια μαλακια. Αλλά δεν είναι αυτό που θέλω να σου πω. Στο καράβι οι καμπίνες είναι τετρακληνες. Σε πειράζει αν στην καμπίνα ήμαστε εγώ Εσύ ο Σταύρος και ο Κώστας?".
Κ- Όχι δεν με πειράζει"
Και κάπως έτσι φτάσαμε σχολείο. Εκεί μας περίμενε ο Σταύρος και ο Κώστας. Τους καλημερισαμε και μπήκαμε μέσα στις τάξης.

....

Και βέβαια ούτε σήμερα κάναμε μάθημα επειδή σήμερα ήταν η μέρα που θα πηγαίναμε εκδρομή. Όλες οι ώρες πέρασαν ευχάριστα. Τώρα πήγαινα στο σπίτι να ξεκουραστώ καμία ώρα και μετά να πάω στο σχολείο που από εκεί θα φεύγαμε.
Μπήκα μέσα στο σπίτι και δεν ήταν κανείς ως συνήθως ξαπλωσα για λίγο και μετά άκουσα κλειδιά στην πόρτα και ήταν οι γονείς μου. Φάγαμε μιλησαμε και σιγά σιγά ήρθε η ώρα να φύγω.
Μ- Μαμα πρεπει να φύγω."
Μ(αμα)- είπαμε με τον μπαμπά αν θες και εσύ βέβαια να ερχομασταν μαζί σου στο σχολείο να δούμε που φευγεις"
Μ- Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μόνο να πηγαίνουμε σιγά σιγά"

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για το σχολείο. Όταν φτάσαμε ήρθαν κοντά μου η Κατερίνα η Σταύρος και ο Κώστας.
Μ- Γειαααα"
Κ,Σ,Κ- Γειααα" Είπαν όλοι με μια φωνή.
Μ- Λοιπόν μαμα και μπαμπά την Κατερίνα την γνωρίζετε τον Σταύρο και τον Κώστα όμως όχι. Οπότε Σταύρο και Κώστα από εδώ η μαμα μου Μαρια και ο μπαμπάς μου Γιώργος.
Σ,Κ- Χαρήκαμε" είπαν και οι δυο ταυτόχρονα καθώς έτειναν και οι δυο το χέρι εκείνη την στιγμή
Μ(αμα), Μ(παμπας)- Και εμείς χαρήκαμε" είπαν Αφού ετρειναν και εκείνοι το χέρι τους. Είχε χαραχτει στα πρόσωπα τον γονιών μου ένα πελώριο χαμόγελο που αυτό με χαροποίησε γιατι έδειχναν πως τους Σ υμπαθησαν. Μετά από κάποια λεπτά μας είπαν να μπούμε στο λεωφορείο.
Χαιρετησα τους γονείς μου Αφού μου είπαν συμβουλές του τύπου "να προσέχεις " και τέτοια. Όταν πήγα να μπω στο λεωφορείο με φώναξα η μαμα μου και μου είπε "Κράτησε αυτά τα παιδιά. Είναι πολύ καλά. Είναι σπάνιο να βρεις τέτοια παιδιά " είπε απευθυνόμενη στον Σταυρο και τον Κώστα. Μπήκα στο λεωφορείο και κάθησα μαζί με τον Σταυρό. Η Κατερίνα με τον Κώστα κάθισαν από πίσω μας και λέγαμε συνέχεια βλακείες όλοι μαζί. Έβαλαν CD και τραγουδισαμε. Περνούσαμε τέλεια και ήταν ακόμα η αρχή! Φτάσαμε στο λιμάνι και κατεβήκαμε από το λεωφορείο, πήραμε τις βαλίτσες μας και μπήκαμε στο καράβι. Πήγαμε να βρούμε την καμπίνα μας. Την βρηκαμε και μπήκαμε μέσα αφήσαμε τα πράγματα μας και καθίσαμε στα κρεβάτια
Κ(ωστας)- παιδιά έχω ιδέα. Θέλετε να μην κοιμηθουρε σήμερα και να κάνουμε βόλτες στο καράβι? "
Μ-Εγώ δεν έχω πρόβλημα "
Σ-Ούτε εγώ "
Κ(ατερινα)- Ούτε εγώ"
Κ (ωστας)- Ωραία "

Έτσι και έγινε όλη την νύχτα τρυγιριζαμε στο καράβι κρυφά βέβαια από τους καθηγητές. Ήταν περίπου 4 τα μεσάνυχτα και είπαμε με τον Σταυρό αν είναι να ξαπλώσουμε λίγο και τους άλλους τους αφησαμε ακομα να κανουν βολτες. Εγώ ήθελα να πειράξω τον Σταυρό και έτσι όταν πήγαινε στο κρεβάτι του του έβαλα τρικλοποδιά και παράλογο να πέσει κάτω.
Σ-Έτσι είσαι? "
Μ- Εμμ Ναι"
Μ- Τώρα θα δεις" είπε με ένα πονηρό γέλιο ερχόταν προς το μέρος μου και εγώ έκανα βηματα προς τα πίσω μέχρι που ακουμπησα στον τοίχο...σκατααα.
Με σήκωσε και με έβαλε στο κρεβάτι ανέβηκε από πάνω μου και έβγαλε την μπλούζα και παναγια μου είδα τους καλοσχηματισμενους του κοιλιακούς είναι τέλειος. Εγώ σαν το ηλίθιο καθόμουν και κοιτούσα το σώμα του σαν χανος. Μετά ήρθε ακόμα πιο πάνω μου και αρχισε να με γαργαλαει .
Μ-Χαχαχαχα Σταυ χαχαχ ρο χαχα σταμ χαχα τα"
Σ- Χαχαχα το πήρες το μάθημα σου?"
Μ-χαχαχαχαχ πως να μην το πάρω ".
Και επιτέλους με άφησε έπεσα πίσω εξαντλημένη εκείνος κάθησε δίπλα μου επίσης εξαντλημένος. Εκείνος με πήρε αγκαλιά και εγώ κουλουριστικα στην αγκαλια του. τέλεια είναι σε αυτή την αγκαλιά. Πρώτη φορά που κοιμάμαι μαζί του. Μακάρι αυτό να γινόταν κάθε βράδυ.
Σ-Καληνύχτα αγάπη" είπε και με φίλησε στο μέτωπο.
Μ-Καληνύχτα ομορφε" είπα και τον φίλησα στο μάγουλο

Και κάπως έτσι κοιμήθηκα για περίπου μια ώρα...

Heyy guys

Χμμ εξελιξουλες.
Θα με βοηθουσατε πολυ αν ψηφίζατε και σχολιαζατε την ιστορία μου.

Φιλιαααα💘💘

"Διαφορετικός! "Where stories live. Discover now