Capitolul 11 - Scrisoarea 8

79 10 3
                                    

"Viata ta perfecta !

Jaydan, azi, ca de fiecare data, rare ori exceptii, ai avut celasi comportament rebel, lipsit de regrete. Dupa tot ce ai facut azi, tot eu, singura persoana care observa asta, in privirea ta am putut vedea regretul si dezamagirea, dar au disparut la fel cum au venit... Multe persoane te vor privii in ochi, dar nu iti vor vedea si focurile ce ard in ei.
De ce faci rau oamenilor ? Ca sa nu iti pierzi asa zisii "prieteni" ? Pentru a nu-ti pierde orgoluiul, reputatia si persoanlitea creata de-a lungul liceului ?
Doare, Jaydan cand ranesti persoane ! Daca durerea interioara s-ar transforma in durere fizica, multi am fi morti de mult !
Pentru tine sunt doar niste cuvinte spuse fara sa gandesti, dar pentru ei sunt niste sageti care le sfasie sufletul.
Voi nu intelegeti cat poate sa doara...
Fa ceva minunat ! Oamenii ar putea imita gestul tau !

Nu stiu daca ti-ai dat sema pana acum, insa ma distrugi. Intr-adevar, lant si precis, trebuie sa te aplaud pentru asta, dar fara doar si poate ma transformi in cineva pe care nici eu nu mai sunt sigura ca cunosc.
Am numai cutite infipte-n spate, de la familie, prieteni si sperante uitate.
Sunt demoni in mine care striga dupa a ta iubire. As dormi mai bine pe podeaua ta, decat in patul meu...
Cel mai dureros e sa nu poti uita persoana aceea niciodata... Persoana aceea care te-a facut sa-ti inghiti cuvintele de atatea ori; persoana aceea care iti zbuciuma inima frenetic; persoana aceea care iti aducea o fervoare interminabila in fiecare tesut din corp; persoana aceea care, doar privind-o, stomacul tau simtea simtea cea mai placuta si dorita durere din cate exista; persoana aceea care iti zvâcnea in fiecare perete arterial; persoana aceea ce a aparut ca lumina atunci cand viata ta era invaluita in intunericul absolut; persoana aceea care ti-a schimbat viata si intreaga existenta; persoana aceea care te-a facut sa simti iubirea in fiecare celula din corp...
Asta e cel mai dureros !

Stiu ca nu ai sa ma iubesti vreodata, dar totusi am sperat ca nu o sa sufar atat de mult cand o sa fii fericit. Si poate nimeni mai mult ca mine nu te-ar fi iubit, insa chiar si asa eu iti doresc sa fi cu cine vrei... Fericit...

Viata e prea scurta pentru o durere asa de mare.
Puteai foarte bine sa incepi asa : "-Buna, am aparut in viata sa-ti frang inima. Pe o parte imi pare rau. Tin sa te atentionez ca o sa ajungi sa ma iubesti fara vreo explicatie."
Stii ce e trist ? Ca oamenii ajung sa se iubeasca abia dupa ce se distrug !

Vezi cum am ajuns ? Sa ma deschid in fata unui strain si a unei scrisori pentru ca nu ma mai asculta nimeni.
Iti pot spune sincer, cu mana pe inima, ca m-am schimbat. Pardon, am fost schimbata. Toate dezamagirile astea, toate problemele, toti prietenii falsi care au ales sa plece din viata mea, m-au schimbat.
Nu stiu inca daca e o schimbare in bine sau in rau.
M-au facut sa realizez ca nimanui nu-i pasa de problemele mele. Sa fim seriosi, cine ar tine langa el o persoana trista ? Va zic eu, nimeni ! Daca nu esti o persoana fericita, pentru ei nu existi. Trebuie doar sa ma ascund dupa o masca, oricum nimeni nu s-ar chinui sa ma inteleaga...

Viata ta pare perfecta... Nu e straniu cum toti te vad o persoana "perfecta" ? O persoana chiar draguta, putin viudata si foarte nebuna. Pe cand tu esti o persoana inchisa in ea si cu o timiditate apasatoare. Nu nega. Te-am citit.

Hei tu! Da, tu ! Cred ca esti dragut ! Cred ca esti minunat ! Cred ca esti frumos ! Esti genul de persoana caruia ii pasa, chiar daca nimeni nu vede asta. Multi oameni nu vad ! Multi cred ca au dreptul sa critice o persoana dupa felul in care se imbraca, se exprima si a lucrurilor pe care le face. Total gresit ! N-au dreptul ! Nu te cunosc , nimeni nu te stie. Nu lasa pe nimeni niciodata sa te faca sa te simti prost pentru ceea ce esti, pentru ca, intamplator esti cineva special.
Uita de aceste persoane stapanite de ura si manie. Uita de oamenii care arunca vorbe ieftine in vant. Uita de toti acei paraziti care s-au indoit de tine si continua sa-ti traiesti viata. Stiu ca unii dintre voi, daca nu toti, va comparati cu alte persoane; va doriti sa fiti fotogenici ca si ei; va doriti sa aratati frumos fara a depune un efort; va doriti trasaturi faciale ca ale lor, in special gropite si ochi exotici si ajungeti sa va uitati in oglinda unde sa va intrebati : "-De de arat asa si nu ca el/ea ?". Ei bine, nu incercati sa aratati ca ei, fii tu insuti. Te asigur ca exista un baiat/o fata care se gandeste cat de minunat/a esti prin felul tau de-a fi.
Nu mai schimba nimic ! Inceteaza sa-ti mai faci griji despre parera celor din jurul tau. Inceteaza sa iti mai pese de persoanele din viata ta care nu merita efortul, ingrijorarea, in principal, cuvintele si timpul tau.Vreau sa uiti de trecut si sa pretuiesti momentele actuale care te fac fericit si sa le pastrezi inauntrul tau, intr-o camera a sufletului si sa o redeschizi ori de cate ori ti se reimprima ideea tristetii. Vreau sa te iubesti pentru ceea ce esti, sa-ti placa in propria ta piele. Nu face lucruri ce-ti provoaca discomfort. Fii ironic, cinic, sarcastic, intepat doar cand situatia este de asa natura incat trebuie sa-ti aperi opinia, drepturile, persoana, familia, prietenii, colegii.
Zambeste chiar daca esti ranit. Arata-le oamenilor cat poti fi de puternic. Multe se pot intampla, dar incearca sa le uiti, nu pune la suflet toata durerea , daca o pastrezi declansezi un val interminabil de tristete excesiva. Viata e mult prea scurta sa traiesti cu/in regrete. Arunca-le, nu te mai obosi cu ele. Greselile sunt facute cu un scop.
Nu lasa trecutul sa te rapuna, fa-l sa te defineasca !
Nu merge in cautarea persoanei potrivite pentru ca sansele sunt infirme si vei ajunge sa pierzi mult. Asteapta, lasa-le sa te gaseasca pe tine, deoarece fac un efort sa fie alaturi de tine, iar atunci vei stii ca a meritat asteptarea. Vreau sa radiezi ca o stea."

Glowing In The DarkWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu