9.BÖLÜM- ALINTI

9.7K 441 13
                                    

Pusat elini yüzünü yıkayıp banyodan çıktığında yerlerdeki cam kırıklarına dikkat ederek , Hayal'in karşısındaki koltuğa oturdu. İkisi de sakinleşmiş, camları ve aynaları darmaduman olmuş odada öylece oturuyorlardı. Pusat, Zeynoyu göndereceğini söylemişti. Hayal kocasının söylediğine inanmak çok istiyordu ancak bir tarafı hep ihanete uğrayacağı için korkuyordu. Pusat karşısında ki gözleri yerdeki kırık çerçevelere dalmış karısına baktı.

-Hayal

Hayal kocasının sesini duymamazlıktan gelip bakışlarını ona çevirmedi. Gözleri Kapadokya da çektirdikleri fotoğraflarının yerdeki paramparça olmuş halindeydi. 

-Ne kadar çok sevinmiştim birlikte tatile gideceğiz dediğinde, ilk tatilimizdi çok heyecanlanmıştım. Kalabalıktan, herkesten 3 günlüğüne de olsa uzaklaşacak baş başa kalacaktık. Hatırlıyor musun?

-Hatırlamam mı Hayal'im, Kapadokya benim sana bidaha bidaha aşık olduğum yerdi

Pusat'ın cümlesiyle Hayal'in dudaklarından acı bir gülümseme geçti.

-Doğru, beni orada at binerken gördüğünde ''sana zaten aşıktım, bir daha aşık oldum'' demiştin. 

-O kadar iyi at binebildiğini bilmiyordum

-Biz evlenirken sen benim hakkımda hiçbir şey bilmiyordun ki, bende senin hakkında bilmiyordum. Ama seni gördüğüm anda ki kalp atışımı hala unutamam. Birbirimizi tanımadan evlendik ama yedi yılda birbirimizi gözlerimizden anlar hale geldik. 

-Seni tanımama gerek yoktu ki Hayal'im, ben seni gördüğüm an kalbim bana söyledi ''işte dedi evleneceğin kadın bu'' dedi. Hem tanıyarak aşık olunmaz ki, aşk ilk görüştedir.

-Bu geçen yedi yıl, bana bir sürü şey yaşattı. Yeri geldi sevildiğimi hissettim yeri geldi seni kaybedeceğim diye korktum. Zaman geçtikçe ve bir evladımız olmayınca içim her gün azar azar yandı kavruldu. Yedi yılın sonunda bu eve kuma geldiğinde baktım ki yüreğimde yanacak yer kalmamış. Bana çok güzel günler yaşattın, sevdin ya da bilmiyorum sevdiğine inandırdın ama..

Pusat Hayal'in cümlelerinin nereye gittiğini anlamamıştı. Yerinden kalkıp Hayal'in yanına geldi yüzünü ellerinin arasına aldı, Hayal'in gözünden düşen yaşlar ellerini ıslatmıştı.

-Aması ne Hayal'im, bu sözlerin nereye gider

-Bizim artık birlikte yaşayacağımız tek duygu ''acı''. Bizim hikayemiz bitmiş Pusat görmüyor musun?

-Hayır, hayır yok öyle bir şey , deme öyle

Hayal Pusat'ın yüzündeki elini tuttu.

-Bizim artık ne yaşayacak güzel günlerimiz var, ne de aşkımız 

-Göndereceğim Hayal, dedim ya Zeynoyu bu evden göndereceğim

-Zeynoyu göndersen neye yarar Pusat, sen onunla evlendiğin gün bizim aşkımızda sevgimizde bitti

-Nolacak peki

-Nolur direnme, boşanalım sende hayatına bak bende yoluma gideyim

Evett canlarrrr, yb den alıntıyı sizle paylaşıyorum. Yakın zamanda yeni bölümümüz sizinle birlikte olacaktır. 




AŞK BİR HAYAL (YENİ BÖLÜMLERİYLE TEKRARDAN YAYINDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin