01

7 0 1
                                    

"Zoe wakker worden we zijn er!" schreeuwt Joe. Ik word wakker en ik kijk uit mijn raam. "Eindelijk na bijna 10 jaar rijden." zeg ik.

We stappen gelijk uit en we halen onze koffers uit de auto. Het is nu ongeveer 6 uur 's avonds. Tijdens het dragen van onze koffers komen er twee jongens naar ons toe lopen.

"Hey. Ik ben Stiles jullie nieuwe buurjongen en dit is Scott mijn vriend." zegt een van de jongens. "Hey, ik ben Joe en dit is mijn zusje Zoe." zegt Joe. "Ik kwam om te vragen of jullie hulp nodig hadden." zegt Stiles. "Uhm..nee bedankt voor het vragen." zeg ik. "Np. Als jullie mij nodig hebben ik woon gelijk tegenover jullie." zegt Stiles en hij loop weg samen met zijn vriend.

Nadat we alles naar binnen hebben gebracht gaan we eerst alles een beetje op zijn plek zetten en uitpakken, daarna heeft Joe pizza besteld. We doen onze pyjama's aan we gaan een beetje zitten en kletsen.

"Joe ik moet nog 1 video uploaden, maar onze internet doet het niet goed." zeg ik. "We kunnen naar de buren gaan." zegt Joe. "Is dat niet een beetje..raar. Ik bedoel we kennen ze niet eens. Ze kunnen net zo goed moordenaars zijn." zeg ik. "Ze leken mij best wel aardig." zegt Joe. "Ze kunnen net zo goed alsof doen." zeg ik. "Zoe ik denk niet dat ze moordenaars zijn. Wat is de kans dan een jongen van ongeveer 17 jaar een moordenaar is." zegt Joe. "Je weet maar nooit." zeg ik. Joe lacht even. "Okey dan mag je hier blijven wachten tot er op een magische manier internet komt." zegt Joe. "Ughh..okeyy we gaan wel naar de buren." zeg ik.

Ik pak een vest die het dichts bij mij is (Joe zijn vest) en ik doe die aan. Ik loop snel naar beneden met mijn laptop.

We zijn ondertussen al voor de deur van de buren en Joe belt aan. Stiles maakt de deur open. "Hey." zegt hij. "Hey, onze internet doet het niet en Zoe moet snel even iets uploaden zouden we jullie internet mogen gebruiken?" vraagt Joe. "Uhm, ja natuurlijk. Kom maar naar mijn kamed." zegt hij en hij leid ons naar zijn kamer. Waar zijn vriend die we toen we kwamen zagen ook zit. Stiles wijst naar zijn bureau. "Ja kan hier zitten en doen wat je moet doen." zegt hij met een glimlach. "Dankje Stiles. Je bent echt mijn held." zeg ik en ik ga snel op mijn laptop om mijn video te uploaden.

We zijn hier al ongeveer 2 uur, omdat de video lang deed om te uploaden het is inmiddels 10 uur 's avonds en ik sta op het punt om in slaap te vallen. Scott is hier ook nogsteeds. Het is best wel gezellig en het blijkt dus dat we naar de zelfde school gaan. We hebben veel gepraat en wd zijn elkaar echt beter gaan kennen. "Joe het lukt niet."zeg ik nadat ik het voor de 1000ste keer probeed heb. "Laat mij eens." zegt Stiles en hij gaat met Scott en Joe voor de laptop zitten om het te proberen. Ik ga op zijn bed en ik kijk naar hoe ze het proberen te uploaden. Mijn oogjes gaan langzaam dicht en ik val binnen de kortste tijd in slaap...


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 26, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Joella~ Teen WolfWhere stories live. Discover now