12.rész

209 15 1
                                    

-Szeretlek!-mondta,és megcsókolt...

Visszacsókoltam.Talán ez hiba volt.Nem lehetek belé szerelmes.Még csak 1 hete vagyunk itt,de ez sem tarthat örökké...(bár így lenne)

DE ENNYIRE BAJ HOGY BOLDOG AKAROK LENNI?Legalább 2 hónapig...

-Én is-mondtam a csók után.

Aztán megrezzent a telefonja.Eltakarta,hogy ki és mit írt.Még sose csinált ilyet.

-Öhm...nekem most...m-mennem...kéne,Alize.-mondta és meg akarta puszilni az arcom,csak ellöktem magamtól.

-Alize?Jacob ki az az Alize?!Ő írt neked?Miatta kell menned?Hát menj..-jelentettem ki neki,és elindultam volna a másik irányba,de megragadta a kezem.

-Alicia..-nézett rám,mintha nem lenne biztos a nevemben.EZ MOST KOMOLY?!-ő egy régi barátom..még az óvodából..és ma megígértem hogy elmegyünk fagyizni,de elfelejtettem,és írt hogy hol vagyok...bocsánat azért is hogy Alizenek szólítottalak,csak azt akartam mondani hogy Alicia csak...

-Tudom.-szakítottam félbe.-Akkor menj-mosolyogtam rá.

-Szia,szeretlek.

-Én is téged.

És elváltunk egymástól.

Rögtön a szobámba mentem.Valahogy nem stimmelt Jacob "meséje",de nem foglalkoztam vele.Fogtam a telefonom és felhívtam a legjobb barátnőmet,akik az 5 percre lévő hotelben laktak a miénktől számítva.Szerencsére ő is "otthon" volt,ezért megbeszltünk egy találkozót a parkban,aztán egy csajos estét...azaz...estékeet,mert még több is lesz.

Eleinte úgy volt,hogy egy szállodába leszünk,de ők 2 nappal később jöttek és már nem voltak,csak 1 személyes szobák.

Felöltöztem(ruha a képen)

Felöltöztem(ruha a képen)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,és elindultam.

Maddie(a barátnőm) a hotel előtt várt engem.Megöleltem,minél erősebben csak tudtam.Hiányzott...elindultunk a parkba,és elmeséltem neki az egész jacobos sztori...NEGYEDÉT,amikor megláttam Jacobot,és Azt A Lányt.Alizet.Fogták egymás kezét.Nagyon feltűnően néztük őket de nem vettek észre.Összetörte a szívem.De úgy látszik,ez még nem volt neki elég!MEG IS CSÓKOLTA!Muszáj lesz azt mutatnom,hogy semmit se jelentett a számomra a csók,és a sok,hosszú,érzelmes ölelés.

-Gyere menjünk.-mondta a barátnőm.-Alicia..-suttogta nekem.

-Nem dehogy megyünk.-mosolyogtam rá.A leggonoszabb vigyort raktam az arcomra.

Készülj fel a játékra,Jacob Sartorius....

Nyaram ChicagobanWhere stories live. Discover now