5.rész

242 15 0
                                    

Elértünk az ajtaja elé.Elővette a kucsát és kinyitotta.Rend volt benne.Az ágy megágyazva,szebben mint ahogy én szoktam(xd)és a bőröndje sem volt útban,a cipői is egymás mellett katonásan álltak.

-Mit nézzünk?-vette elő MacBookját.-romantikus?-kacsintott felém-Vígjáték?Horror?

-Mondjuk...romantikus vígjáték?

-Oké-mondta és nekiláttunk filmet keresni.

-Ez?-mutatott a Hogyan legyünk szinglik? című film felé.-azt mondta a nővérem,hogy neki tetszett,mikor nézte a moziban.-jelentette ki és várta a válaszom.

-Oké!-egyeztem bele,majd elkezdtük a filmet.Már késő volt.Írtam anyának egy üzenetet,hogy Jacobbal beültünk egy étterembe,mert ha azt mondom,a szobájába vagyunk akkor bepánikol.

Már fáradt voltam,mivel nem aludtam semmit este.Már a film elején elaludhattam,és egyszer csak azt veszem észre,hogy valaki vagy valami megmozdul mellettem.Kinyitottam a szemem.Nem más,mint Jacob volt,aki azt figyelte,hogy alszok,és hogy ölelgetem a párnáját.

-Elaludtam a film közbe...-mondtam halkan.-mennyi az idő?-kérdeztem tőle.

-23:51.-mondta-aranyosan aludtál hercegnő-mosolygott rám,és éreztem,hogy MEGINT! elpirultam,de sötét volt ezért nem látszódott annyira.


-Ha szeretnéd,itt is aludhatsz-mondta.-bár nem akarok félreérthető lenni,csak késő van..de ha akarod elkísérlek a szobádhoz.-mosolygott.


-Jajj nem maradok,nem akarok zavarni.


-Nem zavarnál.Adnék egy pólót,amibe alhatsz,és ha kell én az előszobai kanapén is aludhatok.-ajánlotta fel.


-Itt maradok...de majd alszok a kanapén.-mondtam,majd adott egy pólót.


-Bár mellettem is aludhatnál,hercegnő-mosolygott azzal az igazi,Jacobos mosolygásával és kiskutya szemekkel nézett rám,mintha ezt kérné..és addig nézett,amíg azt nem mondtam hogy igen.Először én mentem el fürdeni,aztán ő,de mire én lefeküdtem az ágyba rögtön elaludtam...







Nyaram ChicagobanWhere stories live. Discover now