4.rész

267 17 8
                                    

°MÁSNAP°

-Jó reggelt hercegnő,hogy aludtál?-írt Jacob.

-Szia...hercegnő?Egyébként egész jól.Te?

-Én is.:)-írta vissza.

Majd kopogást hallottam.Ő volt az.Jacob.

-Szia hoztam reggelit.-mosolygott rám.

-Nem kellett volna,de akkor gyere be.Mondtam neki.

Az ágyam nem volt megágyazva,de attól még ott ettük meg a reggelink,ami palacsintából,és gofriból állt,utána csokis eper volt.

-Szóval?Ma is elmegyünk valahova?-kérdezte bizakodva.

-Igen-mosolyogtam,majd a falnak támasztott pennyboardomra mutatott.

-Tudsz vele menni?

-Igen

-Akkor elmegyünk gördeszkázni?Mondjuk ide,a hotel előtti parkba.

-Oké,akkor délbe várlak,aztán meghívlak fagyizni,ha már tegnap nem engedted,hogy én fizessek.

-Jó...-egyezett bele

Mire megettük az összes palacsinát,megköszöntem ő pedig visszament a szobájába.Átmentem anyáékhoz,és elmeséltem mindent nekik,persze a nagybátyámnak nem,mert ő pont a reggelijükért ment el.Anyáék örültek,hogy megismertem valakit,de egy kicsit félreértették,amikor mondtam hogy hogy vele reggeliztem.Aztán jött anya:

-Jójó,de most a kolléganőmnek is a lánya 13 éves,és terhes lett,mert az anyja tudta nélkül lefeküdt egy fiúval és...

-Sziasztok!-mondtam és inkább elmentem.

-ALICIA!!!!!!-hallottam ahogy anya kiabál,de nem foglalkoztam vele.Nem leszek terhes attól,hogy elmegyünk gördeszkázni...

Úristen...már 11 óra!Mit vegyek fel?Jó hogy csak gördeszkázni megyünk de jól akarok kinézni...

Választásom végül egy magasderekú,farmer rövidgatyára,és egy kekizöld haspólóra esett.Pont a gyönyörű,elaludt hajamat vasaltam,amikor kopogtak.Megnéztem az órát,11:58..tudtam hogy Jacob,de még nem voltam kész,ezért beengedtem,és amíg kész lett a hajam,addig beszélgettünk.Jacob egy farmer rövidgatyába és egy pólóba volt.

Kimentünk a hotelből,és a tervezettek szerint a park felé vettük az irányt.

Gördeszkázás közben is beszélgettünk.A kövesebb úton leszállt a pennyboardról,mert nem lehetett menni,de én a deszkán maradtam,amikor kicsúszott alólam.Jacob megfogott,és amikor felnéztem,csak a gyönyörű szemeket láttam,aminek a tulajdonosa nem más,mint Jacob Sartorius.Könnyű volt kitalálni.Most is úgy csillogtak mint mindig.

-Jól vagy?-kérdezte.

-Igen,és köszi...hogy....el..kaptál-dadogtam amikor magához húzott és meglölelt.Miután ez megvolt nem szóltunk egymáshoz.

A fagyizó elé értünk,csak akkor szólaltam meg,hogy oldjam a "feszültséget"

-Szóval én fogok fizetni-mosolyogtam rá,amitől ő is vigyorogni kezdett.-Tényleg köszi...-suttogtam a fülébe,és láttam ahogy kirázza a hideg.Hosszú sor volt a fagyizónál,amikor sorra kerültünk mindketten választottunk,fizettem,és gyorsan el is mentünk.Leültünk egy padra.Körülöttünk szerelmespárok voltak..midenféle..idősek,fiatalok..Egy kicsit furcsán éreztem magam.Jacobra néztem akinek a szeme ugyan ezt írta le,amikor megejelent legalább 20 lány és képet,alírást kértek Jacobtól.Szóval tényleg híres...ezen gondolkodtam,mikor észrevettem,hogy már az utolsó lánnyal csinál képet.

-Gyere,menjünk vissza a hotelbe,és inkább nézzünk egy filmet-mondta,és a hotelbe érve az ő szobája felé vettük az irányt.



Nyaram ChicagobanDove le storie prendono vita. Scoprilo ora