Bölüm 45: Finish

2.8K 210 102
                                    

''Sehun delirdin ne yapıyorsun,yahh bırak beni!''

''Olmaz of yeter be, dayanamıyorum.''

''Sehan, Sehan nerede  pis psikopat oğlum nerede?''

''Lu oğlumuz araba da  tıpkı şuan debelenmesen seni de o arabaya atacağım gibi.''

''Gerçekten delirdin, yok yani bildiğin delirdin.Beni sırtına alıp  gitmek ne demek lan!?''

''Evet delirdim, yeter be o evde öksüzler gibi gözüm hep kapıda,kaçırıyorum sizi, evimize götürüp kilitleyeceğim. Bunu şimdiye kadar  düşünmeyen beynime ben tükirim.''

Sehun en sonunda Luhanı arabaya bindirip kemerini bağladıktan sonra ağzını be ellerini bantlayarak eskiden Luhanın şimdi ise onların eve doğru sürmeye başladı.

Luhan   ne kadar küfür söylese de sesi şuan  çıkmadığı için  Sehan arkada pusette kıçını yaymış güzelce uyuyordu.Sehun ise yaptığı manyaklığı büyük bir zevkle devam ettirip nihayet evlerine  gelerek  arabayı park etti.Önce Sehanı arabadan çıkarıp sessiz adımlarla  onu odasındaki. Tatlı ,Luhanın süslemelerle doldurduğu beşiğine gözlerini devirerek yatırıp alnına bir öpücük kondurdu.

''Şşt, sessizce uyu tamam mı yakışıklı prensim, anne ve baba biraz vurdu kırdılı sonu sana kardeş yapmakla bitecek bir tartışma yapacak  ,sakın korkup uyanma!'' dedikten sonra  kapıyı kapatıp arabada olan herşeyi olan varlığın yanına gitti.

Kapıyı açtığında Luhan yumruk olan elleriyle hala çırpınıyordu.

''LU yeter ama kocanım senin  sakin ol,gel şimdi bakım !''diyerek tekrar sağ omuzuna alıp içeri götürerek,kapıyı ayağıyla kapattı.

Luhanı oturtup tüm keskin aletleri yakınından kaldırdıktan sonra  ağzındaki ve  ellerindeki bantları açarak gelecek  darbeleri bekleyip  gözlerini kapattı.

Ve beklediği gibi de oldu Luhan eline geçen ilk şeyi ki bu Sehunun telefonuydu kafasına fırlattı ayağa kalkıp, çevresindeki  hafif şeyleri fırlatarak  sinirle konuşuyordu.

''Nasıldı ha, o sürtüğün kendini sana sürtmesi hoşuna gitti mi? ''diye siyah bibloyu atmıştı Sehun son an da kafası kenara yatırıp acılı darbeden kurtuldu.

''Değildi Luhan,tanrım  sen varken hemde beş dakikaya geleceğini söylemişken öyle şey yapar mıyım ha?''

''Ha yani  ben gelmesen onu altına alıp inleyecektiniz!''

''Ya ,ben öyle bir şey söylemedim ,çarpıtma hem Luhan sen varken  neden başkasına bakım ha  deli miyim ben?''

''Evet delisin!'' diye Luhan bağırmışken. Sehun aralarındaki mesafeyi kapatıp,sevgilisinin yüzünü büyük avuçlarının arasına aldı.

''Luhan.ben.sadece.sana. aidim ."derken her söylediği,kelimeden sonra meleğinin yüzüne küçük buseler konduruyordu .Luhan ise,savaşmayı bırakmış güçsüzleşen yumruklarını Sehunun göğsüne indiriyordu.

''Kalbim kırıldı Sehun,benden başka insanların sana öyle bakmalarına ve bana ait olan bedeninde başkasının dokunuşlarının dolaşması canımı o kadar acıttı ki ölecek,gibi hissettim.Beni bırakırsın da onlardan birine gidersin diye ödüm koptu. "Derken kafası tamamen Sehunun göğsüne gömmüş boğuk sesle konuşmaya devam ediyordu.

Sehun kırılgan bedeni kendinden uzaklaştırıp ellerinin omuzlarına yerleştirerek yüz,hizasına biraz,eğildi.

"Luhan senden bir saniye bile uzak kalmak istemiyorum.Dün istifamı verdim o lanet olasıca Şehir Savcılığına eğer kabul edersen senin le ve oğlumuzla,dans okulunda olmak istiyorum.Dansla aram yok ama sen bana öğretirsen bir kaç aya  küçük öğrencilere öğretebilirim kesinlikle ha?Kabul ediyor musun? Beni işe alacak mısın çünkü kocan artık işsiz "diye gülümsediğinde Luhanın yaptığı tek şey kollarını bacaklarını  kocasının vücuduna dolayarak günlerdir açlığını çektiği dudaklara  dudaklarını sürttü.

''İşe alırım ama bir şartla ?"derken Sehun güneyler de bir yerlerinin  artık kendisini zorladığını hissediyordu çünkü Luhan konuşurken o muhteşem becerilesi poposunu üyesine sürtüyordu.

"N..ne" diye kesik nefeslerle konuştuğunda Luhan kulağına,dilini sürtüp "Sehana kardeş yapmak istiyorum ve o dokuz ay boyunca bir kere bile of demeyip her istediğimi yapacaksın buna seni becermekte dahil "derken Sehun başka yerleriyle düşünmeye başladığı için hızlıca kafasını sallayıp Luhanın sırtını duvarla buluşturup dudaklarını dişleri arasına alarak uzun geçecek gecenin ilk adımı atmıştı.

Evet,bir ficin daha,sonuna geldik yarın bitirecektim ama  15 dakika sonra 23 olacağım  için 22,99 da bitirmek istedim. Tanrım 23oldum gelin birlikte ağlayalım 😭😭😭😭😭😭Sahi ha fic,final yaptım evet  evet evet ,beğendiniz mi finali Elmalı turtalarım  ?Psikopat Beast  sevdiniz mi  gerçekten bunu çok merak ediyorum ?

The Psychopath 's Return[HunHan Texting]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin