Συγνώμη!

77 8 4
                                    

Νομίζω έχετε καταλάβει το λόγο που δημοσίευσα αυτήν την "ανακοίνωση" σήμερα. Πρώτα από όλα:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Καλές γιορτές σε όλους και εύχομαι να τις περάσετε καλά, με τους κοντινούς σας ανθρώπους και φυσικά με πολύ φαγητό. Γιατί χωρίς φαγητό, τι είναι η ζωή;

Και κατά δεύτερον:

Είμαι τελείως γουρούνα! Ναι ξέρω, πολλοί θα πούνε "Τώρα το κατάλαβες;" Μπαααα, το ξέρω εδώ και χρόνια. Έχω να ανέβασω κεφάλαιο, πόσο καιρό, ενάμιση μήνα; Οπότε το λιγότερο που έχω να πω είναι ένα τεράστιο συγνώμη!

Το θέμα είναι ότι πιεζομουν από παντού. Είχα το σχολείο (Ποιος γράφει Χημεία δύο μέρες πριν κλείσουν τα σχολεία; Και το κυριότερο: Ποιος βάζει διαγώνισμα στη Φυσική και ζητάει τύπους που είχαμε διδαχτεί στο γυμνάσιο πριν δύο χρόνια; Εγώ!! Πες LittleDL). Είχα και το φροντιστήριο, που θα έχω και μέσα στα Χριστούγεννα κανονικά συν τα διαγώνισματα. Και γενικά ο Οκτώβρης και ο Νοέμβρης ήταν δύο πολύ δύσκολοι μήνες, που έχασα ανθρωπους και προέκυψαν προβλήματα.

Και τώρα; I am back! Τουλάχιστον προσπαθώ γιατί μαντεψτε!! Τώρα μου προέκυψε και ένα θέμα υγείας. Ποιος θα είναι στο κρεβάτι και δεν θα βγει έξω όλα τα Χριστούγεννα; Φυσικά και εγώ! Κοινώς: πότε θα αλλάξει αυτός ο ρημαδοχρονος να βρούμε κι εμείς προκοπή;!

Τέλος πάντων, μιλάω πολύ ως συνήθως. Για να μπω στο θέμα, θα προσπαθώ να ανεβάζω πολύ πιο συχνά. Και για να σας αποζημιώσω, όσοι από εσάς έχετε παραμείνει και δεν με βαρεθηκατε ή βρισατε τόσο καιρό, θα ανεβάσω ένα κεφάλαιο από την οπτική γωνία του Ερικ. Και η αλήθεια είναι, ότι σας επιφυλάσσω πολλές ανατροπές! Θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι συνεπής!!

Καλά να περνάτε και πάλι καλές γιορτές!

~Ζωή❤

Υ.Γ. Εσύ εκεί... Ναι σε εσένα μιλάω. Εσύ που μου ευχήθηκες ευτυχισμένο το 2016. Εύχομαι να σου κάτσει η βασιλόπιτα στο λαιμό. Μαζί με το φλουρί!

Hate Over Love (Βιβλίο #2)Where stories live. Discover now