Hoofdstuk 3

483 25 0
                                    

Bo POV

Op school kon ik me niet concentreren. Ik dacht alleen maar aan Justin Bieber. Ik ben al jaren fan van hem maar had nooit de kans om hem te ontmoeten. Ik ben wel naar alle 2 de concerten geweest maar had geen geld voor een meet and greet. Ik droomde weg over dat Justin me ging leren skaten en dat we de slappe lacht kregen. Ik schrok op uit mn gedachte omdat meneer Jansen mijn naam schreeuwde. De rest van de dag probeerde ik op te letten maar het lukte gewoon niet.

Moeder POV

Ik zat op de bank en opeens hoor ik de telefoon gaan. Ik neem de telefoon op en Scooter verteld met dat er nieuws is. Hij zei dat hij zou beginnen met het slechte nieuws. Ik schrok en dacht gelijk ze hebben het verkeerde meisje gebeld en Bo mag niet meer mee doen. Maar het slechte nieuws was dus dat er voor de clip geen dansers nodig waren. Ik schrok maar scooter zei gelijk dat er ook goed nieuws was. Voor de clip is maar 1 meisje nodig en Justin heeft Bo uitgekozen om dat meisje te zijn. We spraken af dat ze vrijdag middag na school het vliegtuig zou nemen naar Amerika en dat Scooter daar op ons stond te wachten.

Bo POV

Toen ik thuis kwam was mama al aan het wachten. Ze zei dat ze scooter had gesproken en dat er slecht nieuws was. Ze vertelde dat er geen dansers nodig waren voor de clip. Toen ik dat hoorde begon ik te huilen en wou ik naar boven rennen. Maar mama hield me tegen. Ze zei dat er ook goed nieuws was. Ze zei dat er 1 meisje nodig was en dat Justin mij had uitgekozen. Ik begon te gillen en toen mama vertelde dat we vrijdag middag al naar Amerika vlogen rende ik naar boven. Ik haalde van zolder mijn koffer en sleepte hem naar mijn kamer. Daar gooide ik mijn halve kast in mijn koffer. Mama kwam naar boven en begon me mee te helpen. Ze zei dat we naar LA gingen dus dat ik bijna alleen maar korte broeken hemdjes en jurkjes mee hoefde te nemen. Het is in Nederland al best koud dus ik kon gewoon alles in m'n koffer doen en hoefde niet na te denken over wat ik hier nog wou dragen. Mijn kleren paste maar net in mijn koffer en toen moest daar ook nog mijn make-up en toiletspullen bij. Ik wou eigelijk ook mijn gitaar meenemen maar mama zei dat ik vast wel een gitaar van Justin mocht gebruiken. Daarna keek ik nog een keer in mijn kast en bedacht dat ik ook nog bikini's mee moest nemen. Mijn koffer ging dus weer open en de bikini's gingen erin. Toen moest ik op mijn koffer gaan zitten om hem dicht te maken. Uiteindelijk lukte het.

my best friendWhere stories live. Discover now