13.část

4.9K 247 44
                                    

Zbytek týdne byl furt stejný, byla jsem se Spance,pak s mamkou a tak to šlo dokola,až me to začalo unavovat. Ne ze bych s nema nechtěla být, ale chci ještě něco zažít. Dneska jsem měla jít ven s Amy. Chtěla jsem se s ní rozloučit. Za pul hodky jsme měly sraz u mě. Namalovala jsem se a šla si něco vybrat na sebe. Hrabala jsem se ve věcech asi 10 minut a nakonec jsem si vzala roztrhané boyfriendy, k tomu bílé tričko a pres sebe kozenku. Ještě jsem si obula černé vansky a šla jsem. Viděla jsem ji už v dálce,jak jde ke me. Pevne me objala,aa jak mi to chybelo.
A: Slusi ti to, krasko.
J: Dekuju,ale tobe taky.
Daly jsme si malou pusu a šly jsme na naše místo. Furt jsme se o něčem bavily, ale nějak jsem neměla odvahu ji o tom říct dokud se nezeptala.
A: Jak na tom jsi beru?
J: Ehm..no zbyva mi posledni tyden podle doktora.
A: Ne boze.. - a zacala brecet
J: Broucku, vzpominej na me v dobrém a hlavně to nějak zvladni
A: Budeš mi hrozně chybět..
J: Zvladnes to honey..
Rozbrecela jsem se i já. Nějak jsme pak kecaly asi do půlnoci, ale pak jsem už, musela jít. Objímala me asi 20 minut a u toho brečela. Bylo mi ji hrozně líto. Když jsem přišla za Spance, tak byla hrozně naštvaná a pohadaly jsme se kvůli Amy. Vzala jsem si boty na běhání a šla jsem se uklidnit, sice mi, doktor řekl,at se nějak nezatezuju, ale tak co. Asi po 15 minutách běhu se mi zamotala hlava. Sedla jsem si a začala jsem zvracet, krev. Za pár minut jsem byla už v bezvědomí a jen si pamatuju,jak jsem se probudila v nemocnici. Byla tam se mnou mamka. Hrozne brecela,ale jak me videla,ze jsem vzhůru,tak se ji na tváři objevil její úžasný úsměv. Ptala se me jestli jsem v pohodě atak. Jasně ze nejsem,vsechno me boli a je mi furt na zvraceni. Jsem uz hrozne slaba,ale ji jsem rekla,ze je mi fajn.
J: Mami, můžeš prosím za me něco napsat?
M: Jasně počkej, jen vytáhnu pero. Pro koho?
J: Pro Spance, dej ji to, az tu nebudu, prosím. Ví vůbec ze jsem tu?
M: Tak to nevím broucku, ale muzu ji zavolat.
J: Dobre,az potom ale,ted pis.

'Ahoj lasko, už tu s tebou nebudu az budeš tohle číst, ale ty to nějak zvladnes, věřím ti. Budu tu s tebou,ikdyz ne fyzicky,ale vždycky tu budu. Jsi silná, dokážeš všechno co budeš chtít. Chci ti poděkovat za všechno, za to, že si me udělala nejšťastnější holkou na světě, s tebou mělo všechno smysl. Nezapomen na ty nase uzasne chvile, uzila jsem si to, jak nikdy s nikym. Jsi první člověk, kterymu jsem dala celý svoje srdce a ty si mi neublizila. Věřím tomu, ze budeš mít hezký život, spln si všechny svoje sny zlato. Ještě jednou ti hrozně děkuju.
Miluju tě,princess'

J: Mami,zavolej ji prosím..
M: dobře zlato.
Za pár minut se vrátila a říkala,ze tu Spance bude do 10 minut.
Povidala jsem si s mamkou a kdyz Spance vesla do pokoje,tak me objala a rekla mi,ze me ma ráda.
Spance me šla rychle obejmout a držela me pevně u sebe. Dala mi pusu na čelo a sedla si ke me.
S: Lásko, promiň mi to, prosím.
J: V pohodě princezno, je mi dobře.
S: Hrozně moc tě miluju.
J: Já tebe taky.
Dneska spala u me, doktoři ji to dovolili. Celou noc jsme se tulily a povídaly si, tak různě, pak ale usla. Nedivím se ji, bylo už asi 5 ráno.
J: Miluju tě. - dala jsem ji pusu na čelo a šla jsem taky spát.
Jenže jsem se už neprobudila.

- tohle je konec tohohle příběhu,snad se vam libil a ty cislo u neho,wau, moc vám všem děkuju <3
Jinak mam rozepsane uz něco jiného a pokud uvidím,ze je o to zajem,tak to vydam.
Jeste jednou vam dekuju♡
Miluju vaas

She is my princess. - DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat