1. část

16.7K 440 91
                                    

Můj příběh začíná v nemocnici, nebudu ze sebe dělat chudinku a jen řeknu, že mám rakovinu a umírám. Když sem to slyšela z úst doktora, tak sem si řekla, že si užiju poslední dny života, byla sem smířená s tím, že umřu. Abych se představila, tak jmenuju se Emily a je mi 18. Na kluky se mě neptejte, protože vám vždycky odpovím,že mě nezajímají, jsem totiž na slečny. Zpět k tomu dni. Mamka byla celá zničená, furt brečela.. bylo mi ji hrozně líto, chtela sem ji nějak zbavit té bolesti, ale nebylo jak. Cestou domů sem přemýšlela o životě, co chci ještě stihnout. V hlavě sem toho měla hodně a napadlo mě, že dneska zajdu někam do baru. Je mi sice 18, ale jsem furt panna, nechci tak umřít. Chci zažít to, o čem každý mluví a touží po tom. Povecerela jsem s mamkou a ještě chvíli si s ní povídala. Hrozně moc ji miluju a je mi ji kurva líto. Pak jsem ji řekla, že si půjdu lehnout, doprovodila mě k pokoji a pak odešla do ložnice. Když jsem slyšela zavření dveří,tak sem okamžitě vytáhla věci ze skříně a hledala něco sexy. Nakonec jsem si vybrala kratase s vysokým pasem, tříčtvrteční černé triko a k tomu černé vansky. Podle mě to vypadalo fakt dobře, ještě se namaluju a půjdu. Dokonce sem si udělala i linky a to se často nestáva. Svoje kudrnaté hnědé vlasy jsem si dala do drdolu. Naposled jsem se koukla do zrcadla a začala sem pomalu otevirat dveře, snažila sem se být potichu, protože nechci,ať mamka zjistí, že sem pryč. Když už jsem zavírala vchodové dveře, tak sem se rozběhla k taxi,co na mě čekalo. Sedla sem si a pozdravila pěkného typka, odvezl mě do klubu a ještě než sem mu dala peníze,tak mi do ruky dal papírek s jeho číslem, musela sem se nad tím pousmat. Vlezla sem do klubu a hned na mě začala působit hlasitá hudba a blikající světla. Porozhlidla sem se a neviděla sem nikoho,kdo by mě zaujal, tak sem si šla prozatím sednout k baru, objednala sem si něco k pití. Po půl hodině sem už měla pár sklenicek v krvy. Potřebovala sem na záchod, postavila sem do fronty a okamžitě sem spozorovala holku mich snů. Blond vlasy, skoro po prdel, oprava - po dokonalou prdel, zářivě modré oči a plné rty, postava taková, že se dá za co chytit. Musela sem jí mít! Byla v řadě celkem ve předu, takže sem si počkala než vyjde ze zachoda, když už vylezla a prošla vedle mě, tak sem ji chytla za ruku.
Ta holka: heej? Co kurva dělás? - Očima si mě prohlížela
Já: Uhm..nechceš si zatancovat?
Holka: Proč ne
Já: Jinak tvoje jméno?
Holka: Spencer, co ty zlato?
*vážně mi řekla zlato? Omfgg*
Já: Emily, tak pojď! - chytla sem ji za ruku a vedle ji na pódium
Tancovaly jsme blízko sebe, po nějaké chvilce sem ji chytla za zadek a přitáhla si ji k sobě.
S(Spancer): Chceš mě políbit?
J(Já): Ani nevíš,jak moc.
S: Musíš si to zasloužit. - pošeptala mi do ucha a hned jak to dorekla tak mě jemně kousla do ucha a odešla
Šla sem hned za ní. Viděla sem ji venku s cigem v ruce.
J: Dáš mi jednu? - přišla sem k ní
S: Jasně. - natáhla ruku s krabičkou cigaret a já si jednu vytáhla.
Strčila sem ji do pusy a Spance mi ji zapálila. Nevim proč, ale strašně mě vzrusovala, když vyfoukla kouř z úst. Zadívala se mi do oči a přistoupila ke mě, hlavou se přibližovala a já si myslela,ze me už konečně políbí,ale ne, ona mi foukla svůj kouř do mich úst.
J: Spance! Dělás mi to naschvál?
S: Co bych měla dělat kocko?
J: Seru na nějakou tvou zásluhu, pojď sem! - řekla sem nadrzeneckym hlasem
Přitáhla sem si ji k sobě a začala ji líbat, mírně pootevřela pusu a já do ní vnikla jazykem. Nebyl to souboj, ale jen takové otirani o sebe a to se mi líbilo. Jednou rukou sem ji mackala zadek a druhou sem měla v jejich vlasech. Dohanela mě k šílenstvi! Odtáhla se aby se nadechla.
J: Už jsem si to zasloužila? - skousla sem si ret
S: Jo! Chci ještě!..

Čaute všichnii.
Snad se vám moje new story zalíbí, budu ráda, když mi napíšete komentář, jak se vám zatím líbí.
Děkuju za každé přečtení!<3

She is my princess. - DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat