15. BÖLÜM

166 18 12
                                    

Yeni bir bölümle daha karşınızdayız. Bu bölümü yayinlasak mı yayinlamasak mi arada kaldık aslında. Ancak neşeli bir bölüm değilken yayinlayalim dedik. Çok uzun bir bölüm değil. Ancak Bölümü içimize sinerek yazdık. okuduğunuzda anlayacaksınız biz de cok Üzgünüz.

Bir kez daha Televizyonu açtık ve şehit haberleri ile karşılaştık. Ülkecek hepimizin başı sağ olsun. Umarım bu günler de gececek ve daha mutlu Günlerimiz olacak. Bir kez daha BAŞIMIZ SAĞOLSUN.

Umarım bölümü beğenirsiniz. Takipte kalın. 😑😑😑

BÖLÜM SARKİSİ: Kazım koyuncu-koyverdin gittin. Dedigim yerde açabilirsiniz.

-Kalbime saray inşa etmeye çalışman çok güzel bir davranış. Ama keşke temeli atıp, derince kazdıktan sonra bırakıp gitmeseydin...-

ÜÇ GÜN SONRA

İki gündür ortalıkta lale gibi dolaşmama mı, yoksa saçma sapan sorularıma mı dert yansam bilemesem odada mutlu bir şekilde hediyemi yediğim kesinlikle doğrudur. Evet hem de canım abicim o kadar güzel seçmiş ki çikolatalarımı oh mis.

"Sen de abimin seçtiğini mi düşünüyorsun bu çikolataları. "

-Sence senin abin böyle bir zekilik yapar mı? Bi düşün bakalım. Bu zekiliği başka kim yapar?

"Tabiki de Duman kankeytom yapar Tobycim. Ayrıca abim senden de benden de daha zekidir. Ama odundur biraz bilirsin. Zaten tahmin edebiliyorum. Canım Abiciğimin aklına gelmiştir ilk de işte eyleme geçiren Duman'dır. Başka da bu zekiligi yapacak kimse yok. "

- Sen öyle diyorsan öyledir canım. Bu arada hadi bir şey sorayım. Cankat neredir şu anda? Al da bunu düşün.

Elim bir anda kolyeme gitmişti.

"Nerede bilmiyorum ki. Hastaymış sanırım. Okula da gelmedi dün. Gerçi sen bunu biliyorsundur zaten. Ama olsun. Var ya Toby iki gündür kolyemi kaybedeceğim diye çok korkuyorum. Ponçik Cankat'ı sürekli yanımda taşıyorum. Ama keşke kendisi de zahmet edip bi merak etse. Çok özledim ay. "

-Bence çocuk sana dayanamadı. Bu deliyle ne uğraşıyorum ki dedi ve gitti. Sonuç olarak malzeme belli.

"A a! Suna bak ya. Kendi sesim beni ezikliyor. Ben deli değilim tamam mı? "

-Hı hı. Deli felan değilsin. O yüzden şu anda kendi kendine konuşan benim değil mi? Abin sonuna kadar haklı senin için.

DOLUNAY ATEŞİ #wattys2016Where stories live. Discover now